Gigi Becali: Dragnea este un MĂSCĂRICI. A batjocorit o țară

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Gigi Becali a ținut tot Postul Paștelui, cu speranța ca FCSB să iasă campioană. „Mănânc pâine cu gem și pâine cu compot”
Gigi Becali a ținut tot Postul Paștelui, cu speranța ca FCSB să iasă campioană. „Mănânc pâine cu gem și pâine cu compot”

Gigi Becali a declarat la România TV că bărbații din PSD nu au curaj să-l îl dea jos Liviu Dragnea și îl numește ”măscărici”.

''O să-i vezi pe proștii pe care îi apară Șerban Niculae. Dar dacă deștepții nu mai au putere în țara asta. Mai vezi în PSD vreun academician? A ajuns țara asta prea de tot... trădători, proști și lași.

Când văd atâția proști care îi iau apărarea lui Dragnea, pot eu să fac ceva? Ei au bani, câștigă alegerile. Eu nu am banii pe care îi are mafia lor. Nu mai am nici cuvinte de nervi. Să pui oameni slabi ca să-i poți conduce, asta-i tiranie.

Proști sunt... pai ei, aia care îl apară pe Dragnea sunt proști. Dragnea nici nu are dreptul să pună piciorul în România.  A batjocorit o țară. Nu mă mai sunați pe mine, că dau în Dragnea și o sa aveți probleme.

Măscăriciul ăsta... numai proștii îl pot susține pe măscăriciul ăsta.

 Dragnea te face să îl iubești pe Iohannis. Eu nu eram de acord cu Iohannis, dar Dragnea m-a făcut să îl iubesc. Chiar nu există în partidul ăla bărbați, De ce să nu candideze Șerban, de ce să candideze Tăriceanu? Șerban e și mai curat și mai cinstit, pe când Tăriceanu e și corupt, a avut și șapte neveste. Ia-l pe Tăriceanu și pune-l cap la cap cu Șerban.'', a declarat Gigi Becali la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel