Gheorghe Dincă a izbucnit în lacrimi când mama Luizei Melencu i-a adresat o întrebare, astăzi

Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Gheorghe Dincă, acuzat că le-ar fi răpit, violat, ucis și apoi carbonizat pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, a izbucnit în lacrimi, astăzi, în sala de judecată, atunci când mama Luizei s-a apropiat de el și i-a pus o întrebare.

Presupusul criminal al celor două fete din Caracal a ajuns, astăzi, în fața judecătorilor, în sala de judecată, acolo unde au fost prezenți și părinții celor două fete, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Pentru prima dată de la începutul procesului și pentru prima dată de la oribilele crime care au șocat o lume întreagă, mama Luizei Melencu a primit permisiunea judecătorilor să se apropie de Gheorghe Dincă pentru a-i pune o întrebare.

În acel moment, "monstrul din Caracal", așa cum a fost el supranumit, a izbucnit în lacrimi: „M-am apropiat și l-am întrebat dacă e părinte să se uite în ochii mei și să spună ce s-a întâmplat. Prima dată nu a reacționat, dar acum a început să plângă. S-a uitat la mine, în ochii mei. A început să plângă și a zis că nu vorbește cu copiii lui și a spus că se uită la noi cum îl acuzăm. Noi nu l-am acuzat niciodată pentru că știm că nu el le-a omorât pe fete.

„Ajung să îl cred. Chiar îl cred“

 

A spus că în curtea lui nu s-a întâmplat nimic, că a fost bătut două ore, iar toate declarațiile care i s-au luat, s-au luat sub presiune", a declarat Monica Melencu, mama Luizei.

La rândul ei, mama Alexandrei Măceșanu a ieșit cu ochii în lacrimi din sala de judecată și a povestit ce s-a întâmplat în interior. „Numai în locul nostru să nu fii. Gheorghe Dincă a susținut ce a susținut mereu: că nu el a omorât fetele și că a fost obligat să declare ceea ce a declarat. Ajung să îl cred. Chiar îl cred.

După atâtea declarații schimbate, de data asta chiar îl cred. Noi trăim cu speranța că Alexandra este vie. Niciodată nu a fost moartă", a precizat Tudorița Măceșanu pentru Antena 3.

[citeste si]


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy