Germania. Un român și-a înjunghiat iubita în sufragerie, apoi s-a urcat la volan și a făcut prăpăd în tot orașul

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român de 23 de ani, care, în luna iulie, și-a înjunghiat iubita cu mai multe lovituri de cuțit și apoi a creat haos în centrul orașului  german Rinteln după ce a intrat cu maina în mai multe obiective, și-a aflat pedeapsa.

Românul de 23 de ani va sta 4 ani și trei luni după gratii pentru isprăvile sale, a stabilit instanța juriului din Bückeburg. 

Jurații de la Bückeburg l-au condamnat, luni, pe românul de 23 de ani, după ce în seara zilei de 1 iulie 2020, tânărul a înjunghiat-o pe iubita lui de 22 de ani de mai multe ori în sufrageria locuinței, cu un cuțit de filetat, pe fondul geloziei.

Instanța l-a condamnat pe bărbat doar pentru vătămări corporale periculoase, nu și pentru tentativă de omor. Românul le-a spus totul anchetatorilor, după ce a fost capturat în urma unui accident de mașină. 

A condus nebunește după ce și-a înjunghiat iubita

 

După ce și-a înjunghiat iubita, s-a urcat la volanul mașinii și a condus cu mare viteză prin oraș și peste podul Weser, înainte de a se opri în zidul unui magazin de îmbrăcăminte, când, din impact, a fost aruncat din vehicul.

Femeia pe care a înjunghiat-o a apărut în instanță în calitate de reclamantă. "Din punct de vedere mental, ea nu a procesat încă actul", a declarat judecătorul Eike Höcker, președinta tribunalului. „Inculpatul își va fi executat pedeapsa la un moment dat și se va întoarce la viața sa anterioară”, a spus Höcker.

Prin decizia sa, juriul a dat curs cererii procurorului public Nils-Holger. Avocatul apărării Carsten Grimm a solicitat o pedeapsă cu suspendare. Decizia nu este definitivă, potrivit sn-online.de.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel