Germania. Șofer român de camion, grav accident rutier. O persoană a rămas încarcerată

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Germania. Șofer român de camion, grav accident rutier. O persoană a rămas încarcerată
Germania. Șofer român de camion, grav accident rutier. O persoană a rămas încarcerată

Un accident rutier grav s-a produs foi, 12 august, în jurul orei 8:30, pe autostrada A99 în direcția Salzburg la intersecția Aschheim. În evenimentul rutier a fost implicat o camionetă, condusă de un șofer, în vârstă de 44 de ani. Șoferul camioneie a rămas încarcerat, după ce a intrat într-un camion, condus de un șofer român. 

Șoferul camionetei, în vârstă de 44 de ani, a suferit răni care i-au pus viața în pericol. Potrivit poliției, bărbatul de 44 de ani a lovit un camion, condus de un șofer român de 45 de ani, din motive care nu au fost încă elucidate. În urma coliziunii, bărbatul de 44 de ani a rămas blocat în cabină și a fost nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare. Victima a fost transportată la spital cu un elicopter SMURD.

Șoferul român nu a fost rănit, în schimb pagubele materiale se ridică la aproximativ 70.000 de euro. Circulația rutieră pe autostradă a fost blocată timp de câteva ore, din cauza măsurilor de salvare și a aterizării elicopterului SMURD, transmite merkur.de.

Mai mult, lucrările de curățare a carosabilului, peste care s-a scurs combustibil din camionul avariat au durat câteva ore, până la 12.30. Potrivit poliției, pompierii din Aschheim, Ismaning și Unterföhring s-au deplasat la fața locului pentru operațiunile de salvare. Departamentul de întreținere a autostrăzii Hohenbrunn a preluat devierea și securizarea locului accidentului.

 

Ce spun oamenii legii

 

Potrivit pompierilor, o camionetă s-a ciocnit cu un camion, în jurul orei 8.30. La ora 8.36, alarma a fost recepționată de centrul de control al pompierilor de la biroul districtual din München. Pompierii din Unterföhring și Ismaning au intervenit de urgență la locul coliziunii. Șoferul camionetei a rămas blocat în cabină și a fost nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel