Germania. Român, mort după ce i-au crăpat capul cu o bâtă: Fiului său i-au rupt mâinile. Criminalii, încă în libertate

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Tânărul român, în vârstă de 20 de ani, care a fost grav rănit în timpul atacului nocturn asupra unei case de pe  din Bünde, pe 9 mai, a fost externat din spital. Tatăl său, de 49 de ani, a murit pe loc după ce  persoane rămase încă necunoscute au intrat peste ei în casă și i-au bătut cu sălbăticie. Tânărului român i-au fost rupte încheieturile mâinilor și antebrațele, iar tatălui i-au crăpat capul cu o bâtă

Poliția continuă să îi caute pe atacatori. Între timp, după aproape două luni de la atac, victima rănită a fost externată din spital și audiat de ofițerii de la unitatea de omucideri "Hüffen". Ce a putut să le spună concret anchetatorilor și dacă informațiile sale ar putea ajuta la reconstituirea posibilei desfășurări a evenimentelor, purtătorul de cuvânt al autorităților nu a oferit mai multe detalii din motive tactice de anchetă.

Vezi și: Germania. Noi detalii în cazul românului ucis în locuință, în toiul nopții: A murit din cauza loviturilor. Alt conațional, în stare critică

Persoane necunoscute au intrat cu forța într-o casă din cartierul Hüffen din Bünde în noaptea de 9 mai, omorând un bărbat de 49 de ani și rănind un altul de 20 de ani, fiul celui ucis. Potrivit unor surse citate de westfalen-blatt.de, totul a pornit de la o dispută legată de datorii sau recompense.

Tânărului român i-au fost rupte încheieturile mâinilor și antebrațele. Tatălui i-au crăpat capul cu o bâtă

 

Surse judiciare au confirmat pentru presa germană că românul de 49 de ani a fost lovit la cap în timpul jafului, probabil cu o bâtă de baseball. Informații detaliate despre rănile fatale nu fuseseră făcute publice în mod oficial până în prezent. "Autopsia victimei a confirmat un impact violent ca fiind cauza morții" poliția și procuratura au anunțat doar într-un comunicat de presă comun.

Potrivit surselor citate de presa germană, atacatorii ar fi zdrobit craniul românului de 49 de ani cu o bată de baseball, rănile fiind incompatibile cu viața. Potrivit unor surse din cadrul poliției, tânărului i-ar fi fost rupte încheieturile mâinilor și antebrațele.

Ceea ce este sigur, însă, este că după atacul brutal, suspecții au fugit. O căutare a fost inițiată imediat de poliție,  a fost folosit și un elicopter, dar fără niciun rezultat. "Autorii sunt încă pe fugă", a informat purtătorul de cuvânt al poliției. Cu toate acestea, ancheta brigăzii de omucideri în cazul omorului a continuat să se desfășoare cu toată viteza.

Citește și: Germania. Român de 49 de ani, ucis într-o ambuscadă în casă, altul, în stare gravă: Criminalii, căutați cu elicopterul: „Au acționat țintit!“

Oficialii speră că se vor prezenta în continuare posibili martori care ar fi putut observa ceva în apropierea locului crimei la ora 2:40 în noaptea de 9 mai. Informații pot fi obținute de la sediul poliției din Bielefeld la numărul de telefon 0521/545-0 sau de la orice altă secție de poliție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel