Germania. Doi români, care au furat portofelul unui bărbat, prinși de polițiști. Un martor i-a văzut și a dat alarma

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Germania. Doi români, care au furat portofelul unui bărbat, prinși de polițiști. Un martor le-a văzut modul de operare și a dat alarma
Germania. Doi români, care au furat portofelul unui bărbat, prinși de polițiști. Un martor le-a văzut modul de operare și a dat alarma

Doi români au fost surprinși de un mator, în timp ce au jefuit un bărbat în parcarea supermarketului din Hespe / Stemmen. Alertați de martor, polițitii au reușit să recuprezere, de la cei doi hoți, portofelul furat. 

Ieri, în jurul orei 11:15, în parcarea supermarketului din Hespe / Stemmen, unui bărbat de 75 de ani i-a fost furat portofelul, din buzunar, fără ca acesta să observe. O femeie, martor la scena jafului, a alertat doi angajați ai centrului comercial, care , la rândul lor, solicitat ajutorul forțelor de ordine. 

Potrivit polițiștilor, o femeie de 37 de ani și un bărbat de 32 de ani, ambii de naționalitate română, fără reședință în Germania, se aflau în parcarea supermarketului. La un moment, s-au apropiat de un bătrân, în vârstă de 75 de ani, și i-au sustras portofelul, din buzunarul din spate al pantalonilor, fără ca victima să observe.

Dar, gestul hoților a fost văzut de o femeie care se afla și ea în parcare, la momentul jafului. Aceasta a început să strige tare, fiind auzită de doi angajați ai centrului comercial, care au alertat polițiștii. Femeia, de 37 de ani, și complicele ei, de 32 de ani, au fugit pe jos în direcția Volksdorf, fiind urmăriți de cei doi angajați ai centrului comercial. Ofițerii de poliție au reușit să-i prindă pe suspecți la periferia orașului Hespe, relatează shg-aktuell.de.

Prinși de forțele de ordine, hoții au returnat portofelul victimei, care a crezut că îl pierduse și chiar le-a mulțumit.  În cursul investigațiilor ulterioare, s-a dovedit că suspectul, în vârstă de 32 de ani, fusese deja dat în căutare de autoritățile de anchetă din Nürnberg într-un alt dosar. Vehiculul celor doi suspecți, care era parcat în apropierea pieței, a fost confiscat.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel