Germania. Un bărbat a intrat cu mașina într-un grup de oameni: Mai multe victime

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Un bărbat a intrat cu maşina într-un grup de persoane în timpul unei încăierări într-o parcare, sâmbătă, în oraşul Dusseldorf din vestul Germaniei, rănind cinci persoane, informează DPA.

Cinci bărbaţi au fost răniţi atât de grav încât au trebuit să fie transportaţi la spital pentru tratament, potrivit poliţiei şi parchetului.

Şoferul a fugit de la locul faptei după incident, care a avut loc sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 4:05.

Cu toate acestea, poliţia a anunţat că a reuşit să aresteze un suspect în vârstă de 37 de ani la scurt timp după aceea. O echipă de omucideri a fost constituită pentru a investiga tentativa de crimă.

Potrivit anchetatorilor, indivizii care s-au încăierat participaseră anterior la o petrecere. 

 

Vezi și

 

Germania. Camion românesc, pericol public lângă Koln; oameni evacuați și autostradă închisă total

 

Un camion românesc a deversat acid clorhidric într-o zonă de service de pe Autostrada A1, în Hürth, aproape de Koln, pe1 noiembrie dimineața devreme. Poliția a închis apoi complet autostrada A1 în ambele sensuri până la ora 15:00 după-amiază.

După mai bine de opt ore de operațiuni, poliția a redeschis inițial autostrada A1 în direcția Koblenz. Acesta a rămas închisă în direcția Köln. 

Luni dis-de-dimineață, martorii s-au plâns de dificultăți de respirație și de ochii înlăcrimați și au alertat serviciile de urgență. Aproximativ 80 de membri ai personalului de urgență s-au deplasat apoi la fața locului și au descoperit scurgerea la un camion românesc care transporta acid clorhidric. Un medic de urgență a examinat cinci persoane, dar nimeni nu a fost rănit.

Operațiunea de amploare a continuat pe tot parcursul după-amiezii. Poliția și pompierii acționau la benzinăria "Serways Ville Ost" încă de la ora 5 dimineața. Munca s-a dovedit a fi dificilă. Scurgerea de acid clorhidric, care era localizată în zona din spate a remorcii camionului, la nivelul osiilor, nu a putut fi etanșată. Lichidul a fost mai întâi colectat în recipiente speciale.

"O substanță se scurge în mod constant din remorca cisternei", a declarat un purtător de cuvânt al centrului de control al pompierilor din Rhein-Erft. "Se simțea clar mirosul substanței periculoase chiar și la o anumită distanță", a explicat unul dintre membrii serviciilor de urgență.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel