Germania: Un șofer român a provocat un accident grav, dar și-a văzut în continuare de drum

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un grav accident a avut loc joi seara la Hurlach, pe B17, în Germnaia. Un șofer s-a răsturnat cu mașina și a fost rănit grav, în timp ce persoana care a provocat accidentul, un cetăean român, și-a continuat pur și simplu călătoria.

Un șofer în vârstă de 54 de ani, se afla pe drumul 17 spre Augsburg la volanul unui Fiat Panda. La intersecția cu Hurlach, șoferul autoturismului, care conducea pe banda din stângă, a vrut să depășească o autoutilitară albă înmatriculată în România. 

 În acel moment, însă, șoferul autoutilitarei a trecut pe banda din stânga pentru a face loc mașinilor care intră pe drumul principal. Potrivit poliției, probabil că a ratat apropierea Fiat-ului sau a judecat greșit viteza acesteia. Șoferul a frânat pentru a evita o coliziune. Cu toate acestea, el a pierdut controlul mașinii sale, care a cntinuat să derapeze și s-a rpsturnat pe partea dreaptă a carosabilului.
 
 Șoferul fiat-ului fost prins în mașina sa și afost nevoie de intervenția descarcerării de la stația de pompierii Hurlach. El a fost transportat la clinică de urgență, cu răni grave. Mașina a suferit pagube de aproximativ 2000 de euro.

Șoferul autoutilitarei înmatriculată în România și-a continuat călătoria fără griji pentru pagubele provocate și fără a se deranja să vrifice starea șoferului din Fiat, potrivt merkur.de. 

Autoritățile caută acum un martor care ar fi putut reține numerele de înmatriculare a șoferului român.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel