George Simion, despre nominalizarea lui Florin Cîțu pentru funcția de premier: „Mi se pare o glumă, probabil o cacealma”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

George Simion, co-președinte al partidului Alianța pentru Unirea Românilor, a comentat, miercuri seară, într-o intervenție telefonică în platoul B1 TV, nominalizarea lui Florin Cîțu din partea Partidului Național Liberal pentru funcția de prim-ministru al României. 

Simion crede că președintele țării „joacă la cacealma”, pentru că știe că Florin Cîțu nu va trece de votul Parlamentului. 

„Mi se pare o glumă, probabil o cacealma pe care președinte Klaus Iohannis o folosește în negocierile cu celelalte forțe politice cu care intenționează să-și impună guvernul. Florin Cîțu nu poate fi o propunere serioasă de prim-ministru. Vorbim de ministrul finanțelor s-a împrumutat in ultimul an enorm. 4000 de lei pentru fiecare român.

Citește și George Simion vrea suspendarea lui Iohannis: „Dacă PSD nu o face, o vom face noi”

Noi nu dorim împrumutarea românilor pana la a treia generație. Nu credem ca Florin Cîțu a fost un ministru al Finanțelor bun, pentru că nu a făcut nimic pentru finanțele României,, la fel cum întreg guvernul Orban nu a produs bogăție. Am trecut printr-o situație de criză, dar toate economiile europene și-au revenit, numai a României, nu.

Asta va fi prima propunere a lui Iohannis, după aceea va reveni, după ce Cîțu nu trece de votul parlamentului, va reveni cu o a doua propunere pe care unii parlamentari de frica de a nu-și pierde noile mandate, îl vom vota”, a declarat Simion, la B1 TV.

 

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel