Gabriela Firea: El e VINOVATUL principal

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Firea
Firea

Scandalul din PSD ia amploare. Gabriela Firea îl acuză pe Liviu Dragnea că e principalul vinovat pentru noul conflict din PSD. Consilierii PSD din CGMB au votat împotriva proiectelor propuse de primarul Firea. Consilierii au fost convocați de Codrin Ștefănescu la sediul PSD pentru a se delimita de Firea. 

 

Vinovatul principal este domnul Dragnea. Nu cred că se va accepta, în PSD, ca să vină cineva, la televizor, să spună că cineva va fi dat afară din partid sau dat jos din funcție. E un fapt de o gravitate extremă. Îi transmit public să pună capăt. Mai grav ceea ce mi se pare mie e atacul la adresa bucureștenilor. Așa-zisul secretar general adjunct nu are nicio calitate ca să își dea cu părerea despre niște proiecte care sunt bune pentru bucureșteni. De la ora două până la ora nouă putea să oprească acest scandal, dacă era o acțiune individuală , dar e părtaș.

Eu o să spun ce interese nelegitime avea domnul Ștefănescu la Primăria Capitalei și pe care eu le-am exclus din start. Nu e legal ceea ce face. Consideră că el conduce partidul.”, a declarat, la România TV, Gabriela Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel