Gabriela Firea, despre candidaturile la PMB: „Tot ce se afirmă sunt fraze: să o exterminăm pe Firea”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Gabriela Firea a spus că declarațiile privind candidaturile la Primăria Capitalei nu vizează proiecte pentru bucureșteni, ci doar cum „să o bată și să o extermine”, iar în cazul în care Ludovic Orban va intra în cursă, va trebui să prezinte activitatea ca viceprimar, care avea „rezultate spre zero”.

„Cred că sunt ultima persoană care să aibă opinie în ceea ce privește candidații celorlalte partide, dar pot să observ că în declarațiile publice, în postările de pe rețelele de socializare, cei care se referă la Primăria Capitalei și la mine sub nicio formă nu aduc în discuție un proiect în ce privește traficul, poluarea, educația. Tot ce se afirmă sunt fraze de genul: s-o batem pe Firea, s-o invingem pe Firea, să o alungăm pe Firea, să îi dăm cu ceva în cap lui Firea, eventual să o exterminam fizic pe Firea", a spus primarul Capitalei la Antena 3.

Gabriela Firea a mai spus că, în cazul în care Ludovic Orban va candida, acesta trebuie să prezinte în campanie activitatea sa de viceprimar al Capitalei, dar și activitatea de premier.

Citește și Ludovic Orban, despre o posibilă candidatură la Primăria Capitalei: „O minciună gogonată"

„Domnul Orban, în cazul în care ajunge candidat la Primăria Capitalei, va trebui să le spună bucureștenilor ce a făcut în calitate de viceprimar al Capitalei - pentru că noi știm ce a făcut - și ce face acum ca prim-ministru. Domnul Orban trebuie să vină cu propria activitate în fața cetățenilor, cu anii ca viceprimar, pentru că rezultatele se cunosc, tind spre zero, și în calitate de de prim-ministru", a mai spus Gabriela Firea.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel