Gabriela Firea, despre o eventuală candidatură la alegerile prezidențiale

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Primarul general Gabriela Firea afirmă că nu a luat în calcul o eventuală candidatură la alegerile prezidenţiale din acest an din partea Pro România, și nici nu a vorbit despre acest subiect cu Victor Ponta.

În ultima vreme, mai mulți analiști politicie au vorbit în spațiul public despre o posibilă candidatură la alegerile prezidențiale din acest an.
"Nici nu m-am gândit şi nici nu am luat în calcul aşa ceva. Nu am vorbit cu domnul Ponta niciodată, nici alt subiect şi nici acest subiect. (...) Probabil că face parte din planul de denigrare a mea", a spus Gabriela Firea.

Declarațiile din spațiul public au venit după ce Firea a declarat că îl va urmări pe Dragnea oriunde se va duce și va candida împotriva lui.

"Într-adevăr, ce am spus eu şi nu retractez, la finalul săptămânii, că, având în vedere că domnul Dragnea îmi face viaţa imposibilă la Primăria Capitalei şi întreprinde toate măsurile prin care eu să nu pot să-mi duc mandatul la bun sfârşit, în primul rând prin faptul că şi-a încălcat promisiunea de a sprijini Primăria Capitalei prin proiecte comune cu Guvernul, (...) am spus, bineînţeles, la supărare, că dacă tot îmi face dumnealui viaţa un calvar o să vin şi eu după dumnealui oriunde va candida. Nu ştim dacă va candida la prezidenţiale, deci nu am eu de ce să spun că merg acolo, dar şi la Teleorman dacă va candida, eu îl anunţ oficial că voi merge după domnia sa şi mă voi înscrie. Măcar să fie şi o alternativă la domnia sa şi măcar să demonstrăm tuturor românilor că nu putem să facem pur şi simplu rău în fiecare zi şi să-i lăsăm pe alţii în faţă să se exprime pentru deciziile mari politice luate de domnia sa, iar dumnealui să iasă senin pe urmă şi la presă şi peste tot şi să spună că nu are nicio vină şi nu este implicat în măsurile respective luate. În acest context am făcut declaraţia şi văd că s-a speculat", a spus Firea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel