Gabriela Firea, nou atac la Orban: „E superficial. Face gafe“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Gabriela Firea continuă atacurile la adresa premierului Ludovic Orban. Primarul capitalei îl acuză pe Orban că este „superficial“. și nu este „bine pregătit în domeniul administrației“.

Gabriela Firea, primarul general al municipiului București a ajuns, în această dimineață, la ședința PSD convocată de preșdintele interimar Marcel Ciolacu. Ea a fost intervievată înainte de a intra în sediul PSD despre conflictul apărut între ea și premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban a declarat, ieri, că la Primăria Capitalei, pe perioada mandatului Gabrielei Firea, rezultatele pe proiectele de investiţii importante „sunt aproape egale cu zero".

„Am spus tot ce am avut de spus. Acum îl las să văd ce răspunde. Și vin și cu precizări. E clar că nu e informat. Nu are niciun gând să devină mai bine pregătit în domeniul administrației și fiind foarte superficial, face gafe. Sper să se oprească“, a afirmat Gabriela Firea astăzi.

Citește și: Ludovic Orban, despre mandatul Gabrielei Firea: "Rezultatele sunt aproape egale cu ZERO"

Ulterior, ca răspuns la această afirmație, și Gabriela Firea l-a atact pe Orban. Primarul general al Capitalei a făcut o serie de afirmaţii controversate la adresa premierului, de la faptul că nu ar fi un bun creştin şi că nu se poate face nimic cu "băutură, ţigări şi mandolină". Mai mult, Gabriela Firea a făcut o comparaţie chiar cu Liviu Dragnea.

Citește și: Firea, RĂSPUNS pentru Orban: "Nu e un bun CREŞTIN. Cu băutură şi mandolină, nu se poate. Orban, egal cu DRAGNEA"


[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel