Fulgy, arestat pentru 29 de zile. Ioniță de la Clejani: „Este victima unor nenorociți!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Ioniță de la Clejani a anunțat că fiul său, Fulgy, este în arest pentru 29 de zile, în urma scandalului pe care l-a provocat! Soțul Vioricăi afirmă că după ce își va vedea fiul din nou acasă va impune reguli stricte în ceea ce-l privește pe băiat.

Ioniță susține că este conștient de faptul că fiul său a greșit, însă consideră că Fulgy a fost, de fapt, victimă în acest caz. Artistul afirmă că nici Alex Velea nu este sfânt.

„E băiatul meu, a greșit, dar este victima unor nenorociți! Ce Alex Velea e sfânt? Nici ăla cu cu studioul nu e sfânt! Fulgy e 29 de zile la arest! Când va ieși va avea niște restricții de la mine foarte mari”, a declarat Ioniță de la Clejani, la Antena Stars.

 

Ioniță de la Clejani și-a cerut scuze în fața Antoniei și a lui Alex Velea

 

Ioniță și Viorica de la Clejani și-au cerut scuze public pentru comportamentul fiului lor. Ioniță a fost cel care și-a cerut iertare față de Antonia și de Alex Velea, pentru scandalul care s-a pornit din seara în care Fulgy a mers la studioul artistului.

„Eu îmi cer scuze față de toți acești oameni despre care Fulgy a vorbit în live-urile lui. Îmi cer scuze față de Antonia și față de Alex Velea. A fost o discuție legată de producție și de studio. El a venit de la studio și vorbea de Alex foarte frumos și la 24 de ore și-a schimbat răspunsul total. Sunt sigură că Alex Velea și soția lui înțeleg situația prin care trec. Sunt doar niște vorbe spuse în vânt”, a spus Ioniță de la Clejani, potrivit SpyNews.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel