Fugar român, arestat la Madrid

Ecaterina Dumitrescu |
Data publicării:

Agenții Poliției Naționale spaniole au arestat un bărbat de naționalitate română, fugit din România, cu documente false, pentru a evita o condamnare pentru agresiune și rănirea gravă a unui bărbat. Autoritățile române au emis pe numele fugarului un MEA – Mandat European de Arestare și au avertizat de gradul sporit de periculozitate a fugarului, din cauza "violenței" pe care a folosit-o.

După investigații, Poliția Națională spaniolă l-a localizat pe fugar în orașul San Fernando de Henares din Madrid, moment în care a fost creat un serviciu de monitorizare și control în zonă. Ca urmare, după ce a fost detectată prezența unei persoane cu caracteristici fizice similare cu cele ale fugarului care se apropia de vehiculul identificat de poliție ca aparținând suspectului, polițiștii i-au cerut acestuia actele pentru verificare. Suspectul a prezentat o carte de identitate românească falsă, cu date care nu corespundeau cu cele furnizate de autoritățile române, deși fotografia corespunde persoanei identificate.

Transferat la secția de poliție de poliție din Coslada pentru verificări amănunțite, după amprentarea digitală și verificat datelor personale, românul a fost arestat imediat. 

Ambasada României în Spania a confirmat că datele furnizate de deținut corespundeau unei alte persoane, furnizând fotografia adevăratului titular.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel