Frații Mămăligă, 12 ani de închisoare în Marea Britanie

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Cei doi români au violat și au bătut cu bestialitate o femeie în propria locuință, pe motiv că nu i-a lăsat să folosească baia.

Andrei Mămăligă

 

Sentință grea pentru doi români în Marea Britanie. Frații Ovidiu Mămăligă  de 30 de ani și Andrei Mămăligă de 28 de ani au fost condamnați la 12 ani de închisoare cu executare pentru că pe data de 10 mai au violat și bătut cu bestialitate o femeie în vârstă de 40 de ani, în propria casă.

 

Potrivit procurorului de caz, Tim Desai, victima se află și acum în stare de șoc și va avea nevoie de tratament adecvat o lungă perioadă de timp.

 

Presa britanică a relatat pe larg incidentul care a avut loc la începutul lunii mai în zona metropolitană a Londrei. Atunci potrivit informațiilor furnizate de polițiști cei doi români și-au abordat pe stradă victima iar unul dintre ei a urmărit-o în scara blocului și i-a cerut să îi utilizeze baia. Pentru că a fost refuzat a lovit-o cu bestialitate și împreună cu fratele său au dus-o în apartament unde au violat-o.

 

O dată cu pronunțarea sentinței, magistrații au făcut un apel prin care îndeamnă și alte posibile victime să se adreseze polițiștilor britanici deoarece cei doi frați sunt cunoscuți cu antecedente penale. În 2016 au fost eliberați dintr-un penitenciar francez după ce au stat în închisoare fiind condamnați tot pentru viol.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel