Franţa. Petrecere clandestină oprită cu grenade. Un bărbat, testat cu COVID

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
petrecere_oprita
petrecere_oprita

Poliția dintr-o suburbie a Parisului a intervenit, vineri noaptea, pentru a opri o petrecere la care au participat aproximativ 300-400 de persoane, care au sfidat regulile impuse de autorități în plină carantină. Organizatorul petrecerii, precum și proprietarul casei unde a avut loc aceasta au fost reținuți, informează euronews.com.

Polițiștii din departamentul Val-de-Marne au fost întâmpinați de petrecăreți aflați sub influența băuturilor alcoolice, care au aruncat în ei cu sticle. Pentru a-i împrăștia, oamenii legii au folosit grenade speciale. Un bărbat a fost rănit și dus la spital, iar acolo a fost testat și confirmat cu COVID-19, au anunțat polițiștii francezi. Din acest motiv, oamenii legii au făcut un apel public și le-au cerut celor care au fost la petrecere să vină de bunăvoie și să se testeze cât mai repede posibil, iar apoi să stea în autoizolare până primesc rezultatul.

Proprietatea avea piscină, saună și un ring de dans și era închiriată frecvent. Vestea că se dă o petrecere s-a răspândit prin intermediul rețelelor de socializare. Când polițiștii și-au făcut apariția, pe ringul de dans avea loc o bătaie. Oamenii legii din Franța patrulează des, pentru a se asigura că sunt respectate restricțiile carantinei naționale care a început în urmă cu două săptămâni. Oamenii au voie să iasă din case doar din motive întemeiate: serviciu, cumpărături esențiale sau scurte activități fizice. Școlile au rămas însă deschise, spre deosebire de primăvară. În Franța, până acum, aproape două milioane de oameni s-au infectat cu noul coronavirus, iar peste 44.000 au murit.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel