Franța. Un român a violat și bătut o tânără chiar în mijlocul străzii. Victima, salvată de o femeie

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Franța. Un român a violat și bătut o tânără chiar în mijlocul străzii. Victima, salvată de o femeie.
Franța. Un român a violat și bătut o tânără chiar în mijlocul străzii. Victima, salvată de o femeie.

O tânără de 24 de ani a fost violată în mijlocul străzii din Juan-les-Pins, lângă Antibes (Alpes-Maritimes), în noaptea de luni spre marți. De asemenea, victima a fost bătută violent. La scurt timp după aceea, polițiștii l-a arestat pe presupusul făptuitor, un român, de 46 de ani.

O femeie, care trecea prin zonă, a intervenit și l-a pus pe fugă pe atacator, care a fost arestat de poliție la scurt timp după viol.  

Salvatoarea tinerei a sunat la poliție, în jurul orei 2:30. Tocmai îl pusese în fugă pe violatorul care atacase o femeie pe Avenue Maréchal-Joffre, lângă gară. Poliția a sosit rapid la fața locului, scrie actu17.fr.

Victima, care prezenta urme de sânge pe față și care era în stare de șoc, a primit îngrijiri medicale. "Ea era parțial dezbrăcată și a confirmat că a fost violată. Atacatorul ei a lovit-o violent în cap și în stomac", mărturisește o sursă apropiată anchetei. "Hainele lui au fost găsite împrăștiate pe trotuar".

Victima și femeia care a salvat-o l-au descris polițiștilor pe atacatorul român. Polițiștii l-au căutat și un suspect a fost arestat câteva minute mai târziu, în aceeași zonă. "Victima și-a recunoscut imediat și oficial atacatorul”, adaugă sursa noastră.

Acesta este un bărbat, de 46 de ani, de origine română, care era în stare de ebrietate. Românul este o persoană fără adăpost și nu avea rezidență pe teritoriul francez. De anchetă se ocupă polițiștii Brigăzii de securitate urbană  a secției de poliție Antibes.

Un alt român din Germania a violat și jefuit o femeie, care se întorcea acasă.

Germania. Un român a violat și jefuit o femeie, care se întorcea acasă. Atacatorul a ajuns după gratii

 

După o săptămână de investigații intense ale poliției și al parchetului, oamenii legii au arestat un bărbat, de 54 de ani, cetățean român, acuzat că a violat o femeie, care mergea spre casă. Violul ar fi avut loc pe 2 aprilie în comuna bavareză Obing.

În noaptea de sâmbătă, 2 aprilie, un românul ar fi violat o femeie în Obing, în cartierul Traunstein. Bărbatul și-a atacat victima din spate. Apoi a violat-o pe o pajiște din apropiere, la marginea orașului. Făptașul a sustras și bani de la femeie, a declarat un purtător de cuvânt al sediului poliției din sudul Bavariei Superioare.  

Ulterior, victima a fugit acasă și a sunat la poliție. Femeia a primit îngrijiri medicale de la medicii de pe ambulanță și apoi a fost transportată la spital pentru îngrijiri suplimentare.

După o săptămână de investigații intense ale poliției și al parchetului, agenții de poliție au arestat acum un bărbat, cu cetățenie română. În timpul percheziției ulterioare a apartamentului din Obing, echipa de criminaliști a reușit să obțină probe care justifică suspiciunea  de infracțiune sexuală, scrie BR.de

Acuzatul român se află în arest din momentul în care magistratul de la tribunalul Rosenheim a emis un mandat de arestare pe 10 aprilie. Potrivit informațiilor prezentate de purtătorul de cuvânt al poliției, ancheta este acum în derulare.

De asemenea, se va verifica dacă acuzatul se face vinovat și de o altă infracțiune. Pe 13 martie, un bărbat a urcat în mașina unei tinere pe care a amenințat-o. Ea a reușit să scape din mașină, cu excepția unei mici răni la față.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel