Franța. Doi hoți români au vrut să îi taie cu fierăstrăul electric pe polițiștii care i-au prins la furat

Mihaela Horchidan |
Data actualizării: | Data publicării:

Doi români, prinși la furat de catalizatoare de pe mașini în Fréjus - Franța, au vrut să îi taie cu fierăstrăul electric pe oamenii legii. 

 

Întâmplările au avut loc cu puțin timp înainte de miezul nopții, când polițiștii de la BAC (brigada anticriminalitate) au prins doi indivizi, echipați cu fierăstraie electrice, pe care voiau să le utilizeze pentru a fura catalizatoarele de pe mașini în Fréjus. La vederea poliției, cei doi hoți au fugit. Primul a fost arestat rapid însă de oamenii legii.

Cel de-al doilea bărbat a fost prins ulterior de un polițist. Cu toate acestea, el nu a cedat ușor, astfel că a pornit fierăstrăul electric, pe care îl avea încă în mână, și a încercat să îl rănească pe ofițer. Acesta din urmă și-a scos arma de serviciu și i-a ordonat individului să se conformeze.

În cele din urmă, bărbatul a fost arestat. Plasați în arest preventiv, cei doi hoți, cetățeni români în vârstă de 48 și 38 de ani, au fost judecați de tribunalul din Draguignan (pentru tentativă de spargere și violență cu o armă asupra unei persoane care deține o autoritate publică).

Astfel, românul care l-a atacat pe polițist cu fierăstrăul, a fost condamnat la opt luni de închisoare. Cât despre complicele său, acesta a scăpat cu patru luni de închisoare. Condamnările lor au fost însoțite de o interdicție de cinci ani de ședere pe teritoriul francez, după cum explică ziarul VarMatin.

În plus, bărbații au legături și cu alte cazuri de spargeri comise în alte provincii, scrie actupenit.

 

Un bărbat și-a tăiat gâtul cu un fierăstrău electric. Victima, găsită într-o bală de sânge de rude

 

Un caz tragic a avut loc recent cu un bărbat care a murit, după ce și-ar fi tăiat gâtul cu un fierăstrău electric. Tragedia a avut loc în orașul Strășeni din Republica Moldova.

Potrivit poliției, este vorba un bărbat în vârstă de 64 de ani din orașul Strășeni. Victima se afla într-o curte și tăia crengi. Într-un moment de neatenție și-ar fi provocat o rană în regiunea gâtului cu fierăstrăul electric. Acesta a fost găsit de rude, zăcând într-o baltă de sânge.

Rudele au sunat imediat la serviciul de ambulanță, însă, din nefericire, bărbatul a decedat până la venirea salvatorilor. Oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia, relatează deschide.md

O altă tragedie a avut loc săptămâna trecută, într-o localitate din Republica Moldova, unde un bărbat de 41 de ani a fost înjunghiat cu un cuțit de bucătărie de către concubina sa de 35 de ani




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel