Franța. Centre comerciale și magazine mari, închise de autorități de frica noii tulpini Covid 

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
ikea
ikea

Aproximativ 400 de centre comerciale și magazine mari din Franța au fost închise începând din 1 februarue. Potrivit primului ministru Jean Castex acest lucru va stopa răspândirea în continuare a virusului Covid-19.

Aproape toate centrele comerciale Ikea din Franța s-au închis. Inițial doar centrele comerciale nealimentare de peste 20.000 de metri pătrați au fost nevoite să se închidă. Ulterior, guvernul a precizat că aproximativ 400 de magazine mari din Franța au fost forțate să închidă. Nu numai centrele comerciale, așa cum a fost anunțat inițial, ci și paltformele comerciale ocupate de un singur magazin.

Între timp, gigantul de mobilier IKEA a închis 32 din cele 34 de sucursale din Franța. Doar punctele de vânzare din Vélizy și Nisa vor rămâne deschise, scrie retaildetail.eu.

Nu este clar cât timp marii comercianți vor trebui să rămână închiși, scrie canalul de știri francez LSA, citat de RetailDetail. Premierul francez a anunțat o serie întreagă de măsuri de luptă împotriva coronavirusului. Printre altele, vor exista controale mai stricte asupra zonelor carantinate și o interdicție aproape completă a călătoriilor în țări din afara Uniunii Europene. De asemenea, guvernul dorește ca tot mai mulți cetățeni să lucreze de acasă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel