Fotografia care a STÂRNIT tot PAKISTANUL: Cântărețul român Adrian Sînă, alias Akcent, flancat de doi bărbați ÎNARMAȚI

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Românul Adrian Sînă, cunoscut sub numele de Akcent, a făcut o urare incredibilă pentru cei din Pakistan, de ziua apărării.

Cântărețul român Adrian Sînă, cunoscut sub numele de scenă Akcent, le-a urat fanilor din Pakistan „o zi fericită a Apărării“ într-o manieră unică pe pagina sa de Facebook. Cântărețul a vizitat țara în mai multe rânduri pentru a susține concerte de promovare a noului său album. 

Adrian Sînă -  Akcent a postat o fotografie în care apare flancat de doi bărbați înarmați, însoțită de o descriere cel puțin buzară prin care le urează pakistanezilor o zi fericită a Apărării. Akcent a adăugat că „ceaiul a fost fantastic”, făcând  referire la un clip în care un pilot al forțelor aeriene din India care fusese capturat de pakistanezi, a fost eliberat, declarând după eliberare că a fost tratat bine și că a fost servit cu un ceai despre care a spus că a fost fantastic. 

(w670)Amintim că la începutul lunii martie, Comandantul Abhinandan Varthaman, capturat de Pakistan după ce avionul său a fost doborât, a fost predat oficialilor indieni în apropierea unui punct de trecere a frontierei cu Pakistanul. Autorităţile pakistaneze l-au eliberat pe pilotul indian, într-un ″gest de pace″⁣ menit să calmeze tensiunile dintre cele două puteri nucleare. 

Ulterior, armata pakistaneză a lansat un videoclip în mediul virtual care arată în mod bizar un pilot care sorbe ceai și le mulțumește celor care l-au ținut captiv că l-au tratat bine. "Mi-ar plăcea să pun acest lucru în înregistrare și nu îmi voi schimba declarația dacă mă întorc în țara mea", spune în videoclip, comandantul Abhi Nandan. 

„Sper că vă place ceaiul”, spune interogatorul câteva momente mai târziu.

"Ceaiul este fantastic, mulțumesc", a răspuns comandantul indian care fusese ținut ostatic de pakistanezi.


Adrian Sînă este un cântăreț, cantautor, producător și DJ român. El este cunoscut mai ales ca fondator și membru al formației Akcent. El este căsătorit cu fosta prezentatoare tv Anca Serea și au împreună șase copii.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel