Fostul premier italian, Silvio Berlusconi, s-a căsătorit cu o femeie mai tânără cu 50 de ani

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Fostul premier italian, Silvio Berlusconi, s-a căsătorit cu o femeie mai tânără cu 50 de ani
Fostul premier italian, Silvio Berlusconi, s-a căsătorit cu o femeie mai tânără cu 50 de ani

Fostul premier Silvio Berlusconi și Marta Fascina, de 32 de ani, și-au unit destinele, pe 19 martie 2022, la Villa Gernetto, Lesmo, în Brianza. Mireasa a purtat o rochie albă din dantelă cu trenă lungă de Antonio Riva și a avut un buchet de lacramioare. 

Aceleași flori au fost prinse de butoniera costumului albastru Armani purtat de Silvio Berlusconi. La eveniment au participat şaizeci de invitaţi. Au fost prezenți și fratele său Paolo Berlusconi și copiii Marina, Barbara, Eleonora și Luigi împreună cu nepoții lor. La ceremonie nu a participat cel de-al doilea fiu Pier Silvio.

De asemenea, au fost prezenți Gianni Letta cu soția sa, fostul ministru Matteo Salvini, Marcello Dell'Utri cu soția sa, Fedele Confalonieri, Adriano Galliani cu partenerul său, Niccolò Ghedini cu soția sa, medicul personal al lui Cavaliere Alberto Zangrillo, Renato Della Valle, Parlamentarii Licia Ronzulli, Anna Maria Bernini, Antonio Tajani, Valentino Valentini, Vittorio Sgarbi, directorul general al Fininvest, Danilo Pellegrino cu partenerul său, CEO-ul Publitalia, Stefano Sala, și președintele Rai Vigilanza, Alberto Barachini. Lipsa Paolo Barelli, pozitiv la Covid. Rudele și membrii familiei Martei Fascina nu au lipsit de la ceremonie, relatează regusanews.it.

Recepția de prânz s-a ținut pe muzica unui ansamblu de violă și trei viori, în interiorul sălilor din Vila Gernetto. Meniul a inclus feluri semnate de chef Cerea al unui restaurant din Brusaporto.

Invitații au servit mondeghili de vițel cu lămâie cu țelină și cremă de napi ca aperitiv, gnocchi ricotta și cartofi cu șofran, robiola și pan pepato și paccheri alla Vittorio, pe bază de trei tipuri de roșii. Au urmat apoi o tagliata de vita cu vin rosu și crema de cartofi închiși. 

Invitații bărbați au primit o cravată Damiano Presta, iar femeile o eșarfă și un ceas de buzunar 

 

Ca desert au fost un tort cu trei nivele, care amintea de anii de logodna ai cuplului, și placinta cu mere preferată a președintelui Forza Italia. 

În timpul prânzului, președintele Mediaset, Fedele Confalonieri a mers la pian și a cântat câteva melodii, acompaniat de cavaler. A evoluat și cântărețul napolitan Gigi D'Alessio. Invitații bărbați au primit o cravată Damiano Presta, iar femeile o eșarfă și un ceas de buzunar.

Mireasa, Marta Fascina are o carieră politică începută în rândurile Forza Italia

 

Marta Fascina are 32 de ani, o diplomă în Arte și o carieră politică începută în rândurile Forza Italia, a lucrat în biroul de presă și relații publice din Milano, înainte de a se muta la Fundația Milano. Înaintea ei, Silvio Berlusconi a fost căsătorit cu Carla Elvira Lucia Dall'Oglio, mama lui Marina și Pier Silvio, apoi cu Veronica Lario, care l-a făcut tatăl lui Barbara, Eleonora și Luigi și, mai târziu, a avut o relație îndelungată cu Francesca Pascale, întreruptă. în martie 2020.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel