Berlusconi, externat după o săptămână

Ecaterina Dumitrescu |
Data publicării:
Silvio Berlusconi spune că a reluat legătura cu președintele rus Vladimir Putin
Silvio Berlusconi spune că a reluat legătura cu președintele rus Vladimir Putin

Fostul premier italian, Silvio Berlusconi, a fost externat astăzi, dintr-un spitalul din Milano, unde a fost internat timp de o săptămână din cauza unei infecții urinare.

Silvio Berlusconi, în vârstă de 85 de ani și cu probleme de sănătate de multă vreme, a părăsit spitalul alături de partenera sa, Marta Fascina de 31 de ani, fără să facă nicio declarație. Magnatul a fost internat pe 23 ianuarie pentru a fi supus analizelor medicale de rutină, unde s-a descoperit o infecție urinară, care s-a dovedit apoi a fi mai importantă decât se credea inițial, anunță swissinfo.ch.

Înainte cu o zi înainte de a se interna, Berlusconi și-a retras candidatura pentru președinția Italiei, funcție în care a fost reales Sergio Mattarella, sâmbăta trecută. Surse din anturajul fostului premier au declarat că Il Cavaliere este trist, deprimat, alternând furia cu descurajarea, și pun toate aceste manifestări pe dezamăgirea dată de abandonarea cursei pentru președinția Italiei.

Berlusconi, cunoacut cu probleme de sănătate, are stimulator cardiac din 2006. În 2020 a făcut covid și pneumonie bilaterală, iar în ultima perioadă a fost des internat în spital pentru diferite patologii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel