Fosta soție a lui Trump, Ivana, a fost găsită moartă în apartamentul ei din Manhattan: "Mama noastră a fost o femeie incredibilă”

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Fosta soție a lui Trump, Ivana, a fost găsită moartă în apartamentul ei din Manhattan: "Mama noastră a fost o femeie incredibilă” / Foto: Unsplash
Fosta soție a lui Trump, Ivana, a fost găsită moartă în apartamentul ei din Manhattan: "Mama noastră a fost o femeie incredibilă” / Foto: Unsplash

Ivana Trump a fost găsită moartă în apartamentul său din Manhattan la vârsta de 73 de ani: "Mama noastră a fost o femeie incredibilă - o forță în afaceri, o atletă de talie mondială, o frumusețe radiantă și o mamă și prietenă grijulie", spune familia.

Ivana Trump a murit în urma unui stop cardiac, la vârsta de 73 de ani. 

Fostul fotomodel a decedat în locuința sa din Upper East Side din New York, potrivit fostului său soț, fostul președinte Donald Trump, care a împărtășit joi după-amiază vestea tragică a decesului ei pe contul său de socializare Truth. 

'Sunt foarte trist să îi informez pe toți cei care au iubit-o, și sunt mulți, că Ivana Trump a murit în casa ei din New York', a scris el. 

 

Donald Trump a descris-o pe fosta sa soție ca fiind o femeie 'frumoasă și uimitoare'


Trump - care a împărțit trei copii cu fosta sa soție - a continuat să îi aducă un omagiu Ivanei, descriind-o ca pe o femeie 'frumoasă și uimitoare', onorând în același timp legătura strânsă pe care o avea cu copiii lor: Donald Jr, Eric și Ivanka.  

'A fost o femeie minunată, frumoasă și uimitoare, care a dus o viață minunată și inspirată', a continuat el. 'Mândria și bucuria ei au fost cei trei copii ai ei, Donald Jr, Ivanka și Eric. 

'Era atât de mândră de ei, așa cum și noi toți eram atât de mândri de ea. Odihnește-te în pace, Ivana!'. 

 

Un purtător de cuvânt al familiei Trump a confirmat vestea morții Ivanei

 

Un purtător de cuvânt al familiei Trump a confirmat vestea morții Ivanei pentru DailyMail.com, spunând într-o declarație emisă de familie: 'Mama noastră a fost o femeie incredibilă - o forță în afaceri, o atletă de talie mondială, o frumusețe radiantă și o mamă și prietenă grijulie. 

„Ivana Trump a fost o supraviețuitoare. A fugit de comunism și a îmbrățișat această țară. Și-a învățat copiii despre curaj și tenacitate, compasiune și determinare. Mama ei, cei trei copii și cei zece nepoți îi vor simți lipsa cu drag”.

Trump: SUA ar trebui să finanțeze mai întâi securitatea în școli, apoi Ucraina

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel