Fosta asistentă TV, Ana Maria Mocanu, a trăit o experiență traumatizantă în Anglia. Ce i s-a întâmplat în aeroport

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Fosta asistentă TV, Ana Maria Mocanu, a trăit o experiență traumatizantă în Anglia. Ce i s-a întâmplat în aeroport
Fosta asistentă TV, Ana Maria Mocanu, a trăit o experiență traumatizantă în Anglia. Ce i s-a întâmplat în aeroport

Ana Maria Mocanu a avut parte de o experiență destul de traumatizantă în Anglia, unde a fost nevoită să stea mai mult timp decât avea în plan. 

Fosta asistentă tv, Ana Maria Mocanu, a avut parte de o experiență marcantă în Anglia, unde a fost nevoită să stea mai mult decât și-a plănuit, informează a1.ro. Aceasta a ajuns în aeroport, unde trebuia să ia avionul spre România, însă a avut parte de un adevărat haos despre care a vorbit la Antena Stars. 

Ana Maria Mocanu a vorbit deschis despre o situație în care a fost implicată în Marea Britanie, unde a fost nevoită să poposească mai multe nopți, deși își achitase biletul pentru întoarcerea în România.

„A fost coșmarul vieții mele. Am stat trei zile plecată, în condițiile în care trebuia să stau doar o zi, pentru că a fost o problemă cu zborul. Am fost în aeroport cu două ore înainte de check-in, am făcut toate formalitățile, mi-au luat bagajele, mi-au spus că o să-mi găsească un loc în avion, am plătit o sumă pentru un bagaj extra. Totul ok, bagajul a urcat în avion, în schimb mie nu mi-au găsit loc în zborul respectiv”, a povestit Ana Maria Mocanu.

 

Bagajul ei a fost trimis în România, ea a rămas în Anglia

 

Iată că, deși bagajul ei a fost trimis în România, ea a rămas în Anglia.

„Bagajul meu a fost trimis la Craiova, eu nu am mai zburat. Eu nu înțeleg cum îți preia cineva bagajul, ți-l duce într-o altă țară și pasagerul nu. Nu mi-au oferit foarte multe explicații, nici nu mi-au decontat hotelul și nici nu mi-au dat alt zbor înapoi. Totul a fost pe cheltuiala mea”, a mai explicat fosta asistentă TV, potrivit spynews.ro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel