Consilier al premierului Dăncilă, în DELIR: Dragnea și guvernul, SABOTAȚI din străinătate

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Ilan Laufer, fost ministru în guvernul Dăncilă, actual consilier onorific al premierului, susține că guvernul România și Liviu Drganea ar fi sabotați atât din interior, cât și din străinătate.

”Cred că România este foarte bine pregătită și va face o treabă nu bună, ci extraordinară, în ciuda faptului că s-a încercat și se încearcă sabotarea guvernului României atât din țară cât și din străinătate prin toate mijloacele de care dispun și acestea nu sunt puține deloc, este un asalt fără precedent asupra guvernului României și al Președintelui PSD Liviu Dragnea. Nu am văzut ca presa internațională sau politicieni străini (de altfel foarte preocupați de Președintele PSD-ului) să condamne până și modul în care Președintele Iohannis calcă în picioare constituția și legile țării, sau existența protocoalelor secrete care au dus la călcarea în picioare ale drepturilor omului în România și implicit ale cetățenilor români, cetățeni europeni fără drepturile omului garantate în țara lor. În toți acești ani companiile cu capital românesc și oamenii de afaceri din România au devenit ținte și apoi victimele acestui “stat paralel” odios care a făcut posibile toate abuzurile incomensurabile din România.(...)

Guvernul României va face o treabă extraordinară în perioada în care deținem președinția rotativă a consiliului UE, asta îi sperie cel mai mult pe cei care atacă neîncetat guvernul României și PSD.”, scrie Laufer.

Acesta a fost numit în funcția de consilier onorific al premierului după ce președintele Klaus Iohannis a respins numirea sa la conducerea Ministerului Dezvoltării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel