Fost viceprimar, despre Vâlcov: Este un tip DIABOLIC. Nu a reușit să ASCUNDĂ tot ce a FURAT

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Valeriu Matei, fostul viceprimar al Slatinei în perioada în care Darius Vâlcov era primar, scrie pe Facebook că Valcov vrea să pozeze în salvatorul României, un patriot care nu trădează. Matei mai scrie că Vâlcov devine pe zi ce trece mai disperat, mai ponegritor și toate acestea pentru că ,,fularul’’ de la gâtul lui se strânge odată cu apropierea toamnei.

 

"Vâlcov a luat-o razna!

Vâlcov a luat-o razna rău de tot, devine pe zi ce trece mai disperat, mai ponegritor și toate acestea pentru că ,,fularul’’ de la gâtul lui se strânge odată cu apropierea toamnei , când va fi tot mai aproape de intrarea în pușcărie.
Toate ieșirile din ultima perioada vor arăta de fapt caracterul sau josnic, iar cei care chiar îl cunosc știu că Vâlcov este doar un fariseu.

Vâlcov nu este o eminență cenușie, așa cum a vrut să fie cunoscut , este însă un tip diabolic care te minte și își fură basca de pe cap fără să clipească, asemeni unui iluzionist. Este însa un scamator de mâna a doua, pentru că nu a reușit să ascundă tot ce a furat.
Il cunoșteam totuși ca un tip isteț, care știe să supraviețuiască sacrificând orice, acum însă s-a bagat singur într-un mare rahat, iar la capatul acestui drum este doar poarta de acces în penitenciar.
Valcov vrea acum sa pozeze in salvatorul Romaniei, un patriot care nu tradeaza, un erou national care spune ,, Eu nu am ales in interesul meu sau al familiei mele… eu nu am vrut sa tradez Romania’’.
Te apuca ,,plânsul’’ când vezi câte sacrificii a făcut acest individ în interesul României.


Dar tablourile și lingourile și banii furați de la buget și ,, altele’’ despre care ,,prietenii’’ știu, pentru cine erau d-le Valcov, pentru interesul României?
Am înțles le-ai furat pentru că anticipai că vor veni ,, naziștii’’ sau ,, bolsevicii’’ să le ia și te-ai gândit sa le pastrezi tu in seif, in pereti , în conturi bancare , etc.
Cum poti, mai nesimtitule, sa-l faci pe ăla ,, sandilău”, când tu știi foarte bine de ,, consultațiile ‘’ tale psihiatrice despre care vorbea, în 2008, doctorul Renica Diaconescu?
Saracul de tine, ai luat-o rău de tot pe arătură!
Sfat: Ia-ti billet in Costa Rica, cât mai ai timp", a scris Valeriu Matei pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel