Forumul German condamnă „CALOMNIILE ORDINARE DEBITATE” de Liviu Pop

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) condamnă „calomniile ordinare debitate” de senatorul PSD Liviu Pop, la Antena3, care a declarat că preşedintele Iohannis a condus o organizaţie care este un „continuator” al unui grup nazist.

Conducerea FDGR le cere președintelui PSD, Liviu Dragnea, şi premierului Viorica Dăncilă „să se delimiteze public de astfel de calomnii”.

"Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) condamnă cu fermitate calomniile ordinare debitate de senatorul PSD, Liviu Pop, joi seara la postul de televiziune Antena 3, conform cărora FDGR ar fi continuatorul organizaţiei naziste Grupul Etnic German din România.

FDGR este reprezentantul legitim al minorităţii germane în baza Constituţiei României şi a legislaţiei în vigoare, având un statut aprobat de către instanţele din România şi fiind înscris în Registrul organizaţiilor neguvernamentale.

FDGR este reprezentat în Parlament şi în structurile guvernamentale ale României.

Cerem public PSD, Preşedintelui acestuia, Liviu Dragnea, Preşedinte al Camerei Deputaţilor şi Prim-ministrului României, Viorica Vasilica Dăncilă, să se delimiteze public de astfel de calomnii pe care le-au debitat şi le debitează în continuare unii membrii ai acestui partid", spune Dr. Paul-Jürgen Porr, preşedinte FDGR într-un comunicat de presă.

„Trebuie să spun că (în comunicatul de presă al Administraţiei Prezidenţiale - n.r.) dânsul face acolo o acuzaţie ipocrită. O acuzaţie ipocrită din perspectiva zilei de 23 august şi din perspectiva fostei demnităiţi, dacă o pot numi aşa, cu ghilimelele de rigoare, a domniei sale, aceea de preşedinte a unui continuator al grupului... organziaţia aia nazistă, Forumul....”, a spus Liviu Pop.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel