Flynas angajează tinere românce

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Locuri de muncă în Arabia Saudită pentru stewardese. Iată condiţiile de angajare.

Cele 25 de românce ar urma să fie angajate ca stewardese pentru compania aeriană Flynas și sunt recrutate de RSC Consulting. Recrutările se fac vineri de la ora 8 la hotelul Ramada din Cluj-Napoca.

 

Ca să aibă o șansă la recrutare, candidatele trebuie să fi absolvit cel puțin liceul, să aibă cel mult 30 de ani, o înălțime minimă de 160 de metri, greutate proporțională, să știe să înoate și să poată vorbi engleza fluent. De asemenea, acestea nu trebuie să aibă tatuaje, pierce-uri ori cicatrici – cel puțin nu la vedere.

 

În schimb, Flynas le oferă celor 25 de femei ce vor fi angajate un contract de muncă pe o perioadă de doi ani, cu posibilitate de reînnoire, training gratuit şi 80% din salariul de încadrare pe perioada  trainingului, ce are loc în primele 6-8 săptămâni de la angajare.

 

Salariul lunar e de aproximativ 2.400 de dolari, dar la acești bani se adaugă și beneficii de transport din partea companiei şi a companiilor asociate, cazare, masă, şi echipamente gratuit, posibilitate de mărire a salariului, pe baza performanței, concediu de odihnă 30 de zile calendaristice anual, asigurare de sănătate şi asigurare de viaţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel