Florin Salam, săltat de poliție: Dus cu mandat la audieri, după ce i-ar fi luat unui mire banii munciți în străinătate și nu i-a mai cântat la nuntă

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Florin Salam a fost ridicat de polițiști de acasă, cu mandat, și va fi dus la audieri la Poliția din Târgoviște. Manelistul este acuzat de un târgoviștean că l-a înșelat cu 5.500 de euro - bani strânși cu greu după ce a muncit în străinătate - pentru a-i cânta la nuntă, însă nu s-ar mai fi prezentat.

Un scandal recent a izbucnit în jurul artistului Florin Salam, după ce un mire din Târgoviște, Laurențiu Bîțu, l-a acuzat că nu s-a prezentat la nunta sa, deși i s-a plătit o sumă considerabilă pentru a cânta la eveniment.

Potrivit declarațiilor mirelui, acesta afirmă că l-a angajat pe Florin Salam pentru a cânta la nunta sa, dar artistul nu s-a prezentat la eveniment, deși i s-ar fi plătit o sumă de aproximativ 5.000 de euro. Mirele susține că nu a făcut un contract scris cu Salam, bazându-se pe reputația acestuia.

 

Florin Salam ar putea fi adus cu mandat la Poliție: I-ar fi luat banii munciți în străinătate pentru a-i cânta la nuntă unui mire, dar nu a mai venit

 

În sprijinul acuzațiilor sale, mirele prezintă un clip video înregistrat chiar de Florin Salam, în care acesta confirmă participarea la nunta sa, programată pentru 21 august 2021, la Târgoviște. Mirele a declarat că singura sa dorință este să-și recupereze suma plătită inițial, respectiv cei 5.500 de euro.

2. Florin Sal... (salam-la-targoviste-la-lureniu-si-amri_42211300.png)

Deși a fost chemat la audieri de mai multe ori, Florin Salam nu s-a prezentat, iar în consecință, în această dimineață, polițiștii au pus în executare un mandat de aducere la audieri, la Poliția Târgoviște, potrivit Antena 3 CNN.

Laurențiu Bîțu, mirele implicat în acest caz, a explicat că suma totală plătită către Florin Salam a fost de 5500 de euro, urmând să mai ofere o altă tranșă de 2000 de euro la eveniment.

Avocatul lui Bîțu, Ciprian Iacob, a subliniat că, deși nu există un contract scris, există dovezi concrete, precum conversații pe WhatsApp și fotografii cu Florin Salam, precum și martori prezenți la întâlniri. Avocatul este încrezător că mirele își va recupera banii și așteaptă intervenția organelor de poliție și a Parchetului în acest caz.

După ieșirea de la audieri, Florin Salam a afirmat că nu s-ar fi prezentat la audieri în acest caz pentru că nu ar fi primit nicio citație. El afirmă că ar fi fost citat de polițiști la o adresă greșită. Totodată, acesta a afirmat că va recurge la rândul său la plângeri, inclusiv la adresa Poliției Române, pentru prejudiciu de imagine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel