Florin Cîţu: Datoria EXTERNĂ plătită din fonduri europene

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Senatorului liberal Florin Cîţu scrie pe Facebook că datoria externă a României a fost platită din fonduri europene, şi nu "din creşterea economică trâmbiţată de PSD-ALDE".

"Bombă: Datoria externă plătită din fonduri europene și nu din creșterea economică trâmbițată de PSD+ALDE! Iar i-am prins. Liviu Dragnea, guvernele lui, împreună cu toate trompetele PSD ne-au ascuns un fapt deosebit de grav.  PSD+ALDE, la unison, înjură UE de doi ani de zile. Tot ce este capital străin sau are legătură cu UE este înfierat cu mândrie proletară. Dar ne-au ascuns ceva. Ne-au ascuns că o parte importantă a datoriei externe a statului roman a fost plătită exclusiv din fonduri UE. Bomba, nu !?", a scris Florin Câțu pe Facebook.

"Ministrul credibilitate ZERO Și guvernul de incompetenȚi.

- Pe 16 octombrie 2018 semna Și trimitea un document oficial către Comisia Europenă și Consiliului UE în care prezenta măsurile luate de guvernul României pentru a reduce deficitul structural- neaplicarea legii salarizarii.

- Patru zile mai târziu, încerca din greu să convingă România că guvernul nu a luat o astfel de decizie. (chiar si cu documentul semnat de el pe masa). Asta da tupeu de ... Acest ministru îi minte pe cetățenii acestei tări dar și pe cei de la Comisia Europeană de la care cerșeste bani să-și acopere găurile la buget", a mai scris pe Facebook Florin Cîţu.

Datoria externă totală a României s-a majorat din ianuarie până în august, cu peste 640 milioane de euro, si a ajuns astfel la la 98 miliarde euro, potrivit Băncii Naţionale a României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel