Florin Călinescu l-a pus la punct pe Dani Mocanu: "De ce îmi arăți pachetele cu bani?"

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Florin Călinescu l-a pus la punct pe Dani Mocanu
Florin Călinescu l-a pus la punct pe Dani Mocanu

Actorul Florin Călinescu i-a ținut o prelegere cântărețului de manele Dani Mocanu.

 

"Îți iei o mașină de 700 de cai și mergi cu 10 la oră, cu mâna ieșită, ca să te vadă tot cartierul.  Dacă mergi cu 400 pe autostradă, cum se filmează unii fraieri, nu ești un șmecher. Șmecherii merg cu 20 la oră cu o mașină de 4.000 de cm cubi. Țiriac a zis o chestie extraordinară, care e noțiunea noastră despre bogăție: când mă duc în restaurant și comand ceva nu ma mai uit la preț", spune Florin Călinescu, într-o postare pe Tik Tok.

"De ce și tu ai pus botul și ai luat niște pachete de bani ? Cui să le arăți? Lui Trump?
Dani Mocanu are 7 milioane de euro! De ce trebuie să mi le arăți? Totuși ești un pitic pe lângă Elon Musk!  Elon Musk a cumpărat Twitter cu 25 de miliarde! Crezi că poate să-mi arate miliardele alea așa pe burtă? Sunt convins ca e recuzită și că tu nu ai 7 milioane de euro", i-a spus Florin Călinescu, într-o postare pe Tik Tok, lui Dani Mocanu. 

"Suntem în România și ce-mi spuneți dvs aveți perfectă dreptate. Eu am analizat foarte bine publicul din România și am ajuns la concluzia că asta se vinde. Eu mi-am perfecționat personajul meu să fie cât mai autentic și real. Ș atunci unde e vina mea că eu îmi fac treaba? Unde e vina mea că eu îmi vând produsul?  Eu plâng dacă mă uit la un film de dragoste, cu animale", i-a răspuns Dani Mocanu lui Florin Călinescu.

 

 

Vezi și:

 

Dani Mocanu are interzis 5 ani să intre într-un oraș din România: A primit o amendă record

 

Amendă penală de 100.000 de lei pentru cântăreţul de manele Dani Mocanu. Acesta trebuie să plătească suma record după ce în luna iunie a scos cuţitul şi a ameninţat un tânăr într-un club din Târgu Mureş.

Imaginile incidentului au fost postate ulterior pe TikTok. Vorbim despre una dintre cele mai mari amenzi acordate vreodată de o instanţă din România, potrivit Observator.  În plus cântăreţul de manele are interdicţie în municipiul Târgu Mureş pentru 5 ani.

Dani Mocanu se află în acest moment în arest la domiciliu, după ce împreună cu fratele lui au bătut un bărbat într-o benzinărie din Piteşti. Cei doi sunt cercetaţi apentru tantativă de omor. 

 

Vezi și 

 

Dani Mocanu, reținut pentru 24 de ore. Manelistul e cercetat într-un dosar de amenințare și port de obiecte periculoase

 

Dani Mocanu a fost reținut pentru 24 de ore după ce joi, 28 iulie, a fost „călcat“ de mascați și procurori.

Oamenii legii i-au percheziționat casa căutând probe într-un dosar deschis după ce cântăreţul a fost filmat când ameninţa cu o armă albă un tânăr, într-un club din Târgu Mureş.

Polițiștii din Mureș au descins, joi dimineața, la locuința manelistului Dani Mocanu din Ștefănești, județul Argeș.

Bărbatul este cercetat într-un dosar de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și port de obiecte periculoase.

”În urma apariţiei în spaţiu public a unor imagini, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, a delcarat purtătorul de cuvânt al IPJ Mureș, Alexandra Petrovici.

Bărbatul de 29 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă Mureș.

Nu e prima dată când Dani Mocanu are probleme cu legea. Citeste mai multe AICI.

 

@jamaal.bambala #fypシ #foryou #5pasidebine #misiuneatiktok #mocanu #calinescu ♬ sunet original - Jamaal Bambala 777

@jamaal.bambala Răspunde lui @Menir Kamir Benzema #fypシ #viral #5pasidebine #misiuneatiktok #mocanu ♬ sunet original - Jamaal Bambala 777

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel