Florin Călinescu, critici la adresa lui Dragnea şi Toader: Liviulică vrea să scape de PUȘCĂRIE şi să-şi păstreze AVERILE

StiriDiaspora Team / 26 oct 2018, 12:17 Salveaza PDF Comentarii

Florin Călinescu critică din nou clasa politică, într-un live pe pagina sa de Facebook. Călinescu spune că absolut tot ce se întâmplă în România de doi ani încoace este din cauza lui Dragnea care vrea să scape de puşcărie. De asemenea, critică propunerea Ministrului de Justiţie de a-l revoca din funcţie pe procurorul general al României, Augustin Lazăr. 

 

execute ordinele lui Dragnea, dar crede că va pleca din Guvern odată ce-şi va fi îndeplinit misiunea: aceea de a-l debarca pe Augustin Lazăr. 

 
 
 
 „Se pare că misiunea cosmonautică a lui Toader se termină odată cu debarcarea lui Lazăr (...) Are o răbdare acest pervers.... demnă de cauze mai bune: «Îmi iau concediu, mă plimb, scriu pe Facebook şi şterg a doua zi, e bine şefu’?» Omul are salariu şi de profesor şi de judecător şi pensii şi altele, îl doare undeva... dacă are la ce. Eu cred că scopul lui a fost să-şi rezolve treburile, să-şi pună familia bine şi după aia poate să plece (...). Şi cred că preşedintele (n.r. – Iohannis) îl va demite pe Lazăr, pentru că e acelaşi temei legal ca şi în cazul lui Kovesi“,  a spus Călinescu. 
  
N-o să mai am prea multă răbdare să-i spun «Liviulică» acestui cetăţean. Pentru că absolut tot ce se întâmplă în România de doi ani încoace este din cauza lui.Pentru că vrea să scape de puşcărie şi să-şi păstreze averile, a mai aburit nişte confraţi de-ai lui şi cam totul se subordonează acestui deziderat. Totul este subordonat acestui mare obstacol, alcătuit din legile justiţiei pentru a scăpa basma curată şi eventual să candideze, eu ştiu ce vrea să mai facă...deşi nu cred că îl poate vota în mod benefic o parte din poporul român, nici măcar aia care a votat PSD-ul (...)“, a spus Florin Călinescu. 
 
 
 
Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

18 apr 2021, 14:11 in Social
Cutremur în România

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy