Florentin Pandele: Gabrielei Firea i-a fost găsită în colon "o sârmă de vreo 3 centimetri"

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Într-un interviu difuzat luni de România Tv, primarul din Voluntari, Florentin Pandele, a susținut că soției sale, Grabriela Firea, i-a fost găsită în colon "o sârmă de vreo 3 centimetri". Pandele a declarat și că era pregătit un elicopter pentru ca aceasta să fie transportată la un spital din Nisa, dar a refuzat.

Gabriela Firea și Florentin Pandele au vorbit, la România TV, despre problemele de sănătate cu care s-au confruntat în ultimele luni, cele trei operații și complicațiile care au apărut.

"Eu am aflat de abia în luna noiembrie, pentru că soţia mea nu ştie să se vaite (...). M-am trezit de câteva ori noaptea şi am găsit-o pe marginea patului, aplecată de durere. Nu spunea absolut nimic. În decembrie a avut o intervenţie chirurgicală de urgenţă, în ianuarie încă o intervenţie chirurgicală, unde i s-a găsit o sârmă de vreo 3 centimetri în colon. În martie a avut cea mai importantă intervenţie chirugicală, care ne-a dărâmat pe toţi, numai pe ea nu", a spus Florentin Pandele în interviul pentru România TV.

Pandele spune că a rugat mai mulți prieteni să-l ajute pentru a o transporta la o clinică din Nisa, dar Gabriela Firea a refuzat.

"Au închiriat un avion să o ducem la o clinică la Nisa. Ceea ce ea nu a acceptat. (...) Am vorbit cu un medic să o sedăm. Mi-a zis că nu avem cum să plecăm cu ea", a declarat Pandele.

Gabriela Firea a spus că în luna mai este programată pentru o patra intervenţie chirurgicală.

[citeste si]


 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel