Gabriela FIREA: Dragnea CONDUCE PSD ca "Tănase Scatiu"

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Gabriela Firea a declarat la Antena 3  că are informații certe că Liviu Dragnea o spionează, inclusiv clădirea Primăriei Capitalei, dar și acasă. De asemenea, Firea a spus că Dragnea conduce partidul ca Tănase Scatiu.

"E mare păcat când conduci partidul ca un personaj gen Tănase Scatiu. E o permanență suspiciune, o tendință de a-i crede pe cei care vin cu știri pe surse. Am vrut să construiesc o relație bună, m-am străduit, am închis de multe ori ochii tocmai de dragul ideii că trebuie să fim uniți.

În seara alegerilor, în chip bizar, am apărut doar eu și dl Dragnea în declarația pentru presă, pentru că așa a decis domnia sa, spunând că are un merit. Dl Dragnea nu a fost cu mine pe străzi.

De la asta și până la a confisca tot meritul echipei de campanie este mult prea mult.

Ar fi trebuit să mint toată viața doar pentru că a acceptat candidatura?

În față mi se zâmbește, sunt strânsă la piept, când ies din sală mi-au spus colegii, Dragnea le-a spus - Credeți că am vorbit serios? Dacă va avea proiecte mari în capitală va vrea la prezidențiale.

Tensiunea dintre mine și dl Dragnea a început anul trecut când bugetul național nu se închidea și cineva i-a spus că putem închide bugetul tăind 40% din bugetul Bucureștiului. Am aflat la 12 noaptea, l-am sunat, i-am spus că nu e normal să mi se taie aproape jumătate din buget ca să se închidă cel național. Însemna faliment pur și simplu

Atunci am avut primul conflict, a spus că va încerca să rezolve.

Acela a fost momentul de cotitură în care mi-am dat seama", a declarat Gabriela Firea la Antena 3

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel