Firea, ATAC: „Dragnea nu e REGELE și PATRONUL țării”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a lansat un atac dur la adresa liderului PSD Liviu Dragnea, pe tema bugetului național.

„Nu cred că domnia sa va mai prinde în funcție acele modificări drastice legislative. În primul rând ar trebui să modifice Constituția și îl invit să facem un referendum în București să decidă bucureștenii cum trebuie să se cheltuile banii. Bugetul țării se împarte conform legii, nu stăm niște domni la masă ca și cum am fi la film. Le-am spus și ieri, este ca și cum aș veni eu cu șase primari de municipii, facem presiuni aspra voastră. Ni se aruncă acest praf în ochi, inclusiv de unii analiști foarte buni prieteni cu domnul Dragnea.

Asta e bătaie de joc! Domnul Dragnea le flutură bucureștenilor că o să aibă 30 de blocuri reabilitate. Vom ataca pe toate căile legale, și în justiție. Vom uza de toate căile interne și internaționale.

Nu înțeleg de ce acceptăm cu toții faptul că un lider politic, cu pixul în mână, decide soarta românilor și a bucureștenilor. Este o ilegalitate ca un lider politic să decidă bugetul țării. Bugetul nu se împarte pe simpatii sau pe ochi dulci. Bugetul de stat este al tuturor românilor. Noi nu cerșim la Guvern, noi nu cerem ceva ce nu ni se cuvine. Noi cerem sume colectate pe teritoriul Bucureștiului, banii munciți de bucureșteni, bani care trebuie folosiți în beneficiul lor. Guvernul nu ne-a dat niciodată ceva

Este păcat că a făcut această declarație. Îl respect pe domnul Teodorovici, dar nu cred că ne-a chemat doar să bem un ceai la Ministerul de Finanțe.

Bugetul este al României, nu este al domnului Dragnea. Nu este regele României și patronul bugetului. Îmi pare rău pentru el, dar asta este realitatea”, a declarat Gabriela Firea la Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel