Fifor se DELIMITEAZĂ de scrisoarea PUCIȘTILOR

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Ziua și delimitarea. Ministrul Apărării, Mihai Fifor, s-a delimitat și el de scrisoarea puciștilor prin care i se cerea demisia lui Liviu Dragnea de la șefia PSD.

 

Mihai Fifor a scris pe Facebook  că nu a văzut niciodată  scrisoarea și că cei care spun că ar fi semnat-o ”au chef de manipulări ieftine”. El a facut aceste declarații după ce a apărut lista cu cei 28 de semnatari, printre care și Fifor.

De asemenea, au apărut informații că, din cauza faptului că semnat scrisoarea anti-Dragnea, Fifor ar fi vizat de remaniere.

  "Și povestea pare să nu se mai termine….Aflu astăzi că am semnat nu stiu ce scrisoare împotriva președintelui Dragnea, că am participat la ședinte secrete, unde s-a redactat celebra scrisoare.

Ei bine, trebuie sa îi dezamăgesc pe cei care au chef de astfel de manipulari ieftine…Nu am văzut niciodată această scrisoare, asumată de trei colegi de partid, înainte de a fi făcută publică și, nici măcar atunci, nu am avut răbdare să o citesc pâna la capat.

Nu mai vorbesc de faptul ca nimeni, niciodată nu m-a consultat cu privire la textul cu pricina sau la orice alt potential manifest.

Cât priveste întalnirile secrete, tare as vrea să indice cineva care sunt întâlnirile acestea secrete cu grupuri de complotisti din partid la care am participat.

Am incercat, cu orice risc, sa am in toata aceasta perioada o atitudine echilibrata, ponderata, indemnand la dialog in cadrul partidului si la gasirea celor mai bune solutii pentru ca guvernarea si majoritatea parlamentara, decise de romani, sa nu aiba de suferit.

Imi respect toti colegii de partid în egală măsura, dar nu am fost și nu sunt adeptul spălatului rufelor în public, considerand ca astfel de lucruri nu fac decat sa dea apa la moara celor care, de luni de zile, se straduiesc sa creeze o bresa in partidul de guvernare, pentru a darama Guvernul Dancila.

In continuare cred cu tarie in nevoia imperioasa de a continua să guvernăm pentru dezvoltarea și bunastarea acestei tari pentru stabilitatea si unitatea Romaniei in an Centenar.", a scris Fifor pe Facebook.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel