Fifor admite că este în tabăra disidenților. Nu vine la CEx. Mesaj oficial

Bolojan Bogdan / 20 sep 2018, 23:29 Salveaza PDF Comentarii

Vicepreședintele PSD, Mihai Fifor care ocupă totodată funcția de ministru al Apărării spune că este alături de Viorica Dăncillă și nu pomenește în nici o clipă de vreun suport pentru Dragnea. 

Vicepreşedintele PSD Mihai Fifor, care a anunţat că vineri nu va putea participa la şedinţa CExN al partidului deoarece va fi în vizită oficială la Washington, susţine că are "obligaţia" de a fi alături de premierul Viorica Dăncilă şi de a susţine guvernarea PSD-ALDE, precum şi "nevoia de stabilitate şi coerenţă" în tot ceea ce partidul întreprinde.

Într-o postare pe Facebook, Fifor şi-a exprimat convingerea că în cadrul Comitetului Executiv Naţional pot fi găsite soluţii pentru orice nemulţumire, prin dialog constructiv.

"Partidul Social Democrat a demonstrat în repetate rânduri că este un partid puternic, democratic şi echilibrat, capabil să ia decizii mature şi corecte prin unitatea membrilor săi. Am trecut prin perioade dificile în care, doar împreună, am reuşit să luăm decizii bune pentru România şi români, în pofida încercărilor adversarilor noştri de a pune tot felul de piedici. Suntem şi vom rămâne o mare familie şi, ca în orice familie, soluţiile pentru orice fel de nemulţumire se discută şi se rezolvă în interior prin discuţii aşezate. Am convingerea că printr-un dialog constructiv în cadrul CEX, cu multă înţelepciune, putem găsi rezolvare pentru orice obstacol, astfel încât să continuăm buna guvernare demonstrată atât de cifrele publicate de instituţiile interne, cât şi de cele publicate de agenţiile de rating internaţionale", este de părere Mihai Fifor.

El a subliniat nevoia de unitate, maturitate şi responsabilitate în partid şi s-a arătat adeptul soluţiilor echilibrate.

"Votul masiv al cetăţenilor ne obligă să ducem guvernarea la capăt, iar acest lucru se poate face doar cu un partid unit şi dând dovadă de maturitate şi responsabilitate atât în faţa românilor, cât şi a partenerilor noştri externi. Întotdeauna am fost adeptul soluţiilor echilibrate, pe care nu le putem identifica decât prin discuţii serioase. Numai aşa putem să ne prezentăm în faţa colegilor şi a cetăţenilor", consideră Fifor.

Ministrul Apărării a precizat că vineri nu va putea participa la şedinţa CExN deoarece va fi în vizită oficială la Washington.

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.25