Fierbe usturoi în lapte și apoi bea decoctul. Un adevărat miracol se întâmplă, iar bunicile noastre știu secretul

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Fierbe usturoi în lapte și apoi bea decoctul. Un adevărat miracol se întâmplă, iar bunicile noastre știu secretul
Fierbe usturoi în lapte și apoi bea decoctul. Un adevărat miracol se întâmplă, iar bunicile noastre știu secretul

Laptele și usturoiul, consumate separat, sunt alimente cu proprietăți de necontestat. Cu toate acestea, puțini oameni știu că o astfel de combinație specifică are proprietăți de multe ori mai bune. În ce boli ar trebui să beți lapte cu usturoi și cât de des?

În ce boli ar trebui să beți acest decoct de usturoi cu lapte? Nu este neobișnuit să se bea lapte cu usturoi pentru răceli, hipertensiune arterială și infecții parazitare. Această băutură conține un nivel ridicat de componente benefice care ajută la eliminarea rapidă a tuturor tipurilor de efecte neplăcute ale acestor boli.

Fierbe usturoi în lapte și apoi bea decoctul

 

Iată doar câteva dintre întrebuințările acestui amestec miraculos de lapte cu usturoi. Și bunicile nostre foloseau sau folosesc încă multe dintre aceste trucuri.
 
Efect vermifug
 
Fitoncidele și uleiurile esențiale din usturoi au un efect negativ asupra paraziților din interiorul organismului. Vă voi spune acum câteva rețete care vă vor ajuta să eliminați viermii din organism.

* Se iau 5 căței de usturoi și se amestecă în 250 ml de lapte până se formează o pastă. Se fierbe la foc mic timp de 15 minute. După aceea, lăsați decoctul să se infuzeze și sunteți gata să îl folosiți. Luați acest remediu timp de o săptămână, de 5-6 ori pe zi, înainte de mese. 

Puteți folosi și suc de usturoi. Veți avea nevoie de 10-15 picături într-o lingură de lapte cald. Trebuie administrat strict înainte de mese. 

Remediu pentru tuse
 
Usturoiul este foarte des recomandat pentru a fi folosit în caz de durere în gât, gripă, răceală etc. Și pentru un motiv întemeiat! La urma urmei, are un efect bactericid excelent. Iar laptele cald, la rândul său, ameliorează iritarea gâtului. 

* Se toacă 5 căței de usturoi, 2 cepe și se adaugă într-o oală cu lapte. Se fierbe până când conținutul se topește complet, apoi se pasează în lapte și se adaugă 2 linguri de miere, potrivit agryz-rt.ru. Luați acest remediu la fiecare oră, în timpul zilei. 

Pentru artrită
 
Dacă vă confruntați cu simptome dureroase de artrită, începeți să luați acest remediu în conformitate cu următoarea rețetă. 

*Stoarceți sucul de usturoi și adăugați-l la o lingură de lapte cald. Beți acest remediu de 4 ori pe zi. Puneți un bandaj de tifon îmbibat în pastă de usturoi pe locurile dureroase pentru a îmbunătăți efectul. 

Leac pentru hipertensiunea arterială.
 
Acest remediu este excelent pentru combaterea colesterolului și reduce riscul de formare a cheagurilor de sânge. Acesta întărește vasele de sânge și este eficient în scăderea tensiunii arteriale. 

Se zdrobesc 5 căței de usturoi și se adaugă în lapte. Se lasă la infuzat timp de 3 ore. Puneți apoi remediul gata preparat în frigider și consumați-l de 3 ori pe zi, înainte de mese. Folosiți această tinctură timp de o săptămână, apoi faceți o pauză de 3-4 zile, iar apoi repetați. 

Lapte cu usturoi, efecte neașteptate

 

* Reduce nivelul de colesterolului din sânge, care este destul de dăunător pentru organism. De asemenea, îmbunătățește sistemul cardiovascular;
* Consumul de decoct de usturoi cu lapte are efecte benefice asupra ficatului. Acest lucru se datorează faptului că usturoiul are un conținut ridicat de sulf, care asigură o curățare completă a ficatului și ajută la detoxifierea organismului;
* Reduce intensitatea durerii și elimină inflamația în artrită;
* Are un efect benefic asupra sistemului nervos și elimină insomnia;
* Dacă adăugați un vârf de cuțit de turmeric la băutura de lapte cu usturoi, veți obține o băutură vindecătoare cu efect expectorant;
* Usturoiul sub formă fiartă este un bun remediu pentru tratamentul infertilității feminine și masculine. Combinația dintre usturoi fiert și lapte ajută la vindecarea impotenței masculine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel