„Femei și copii sunt violați": Scrisoare emoționantă către Dimitri Kozak, adjunctul șefului de cabinet al lui Putin, născut în Ucraina

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

"Copiii sunt violați": Verișoara și o profesoară din Ucraina au făcut apel la adjunctul șefului de cabinet al lui Putin, Dimitri Kozak, născut în Ucraina.

O profesoară din regiunea Kirovograd și o verișoară au apelat la Dmitri Kozak, șeful adjunct al administrației Putin. Ambele i-au cerut, cu lacrimi, în ochi apropiatului lui Putin, care s-a născut și a crescut în Ucraina, să oprească vărsarea de sânge.

Natalya Gavrilovna a fost profesoara lui Kozak. Femeia și-a amintit că, în copilărie, consătenii îi spuneau Kozak Mitya (Mitică).

"Mitică, am încercat să-ți explic totul ca să înțelegi. Explică-mi acum, copile: ce fel de război este acesta? Cine are nevoie de el? Aș îngenunchea în fața întregii Ucraine și v-aș ruga să mă iertați pentru ceva ce nu am adăugat la educația voastră, pentru ceva ce am ratat... Nu mai știu ce să spun. Nu înțeleg acest război. Și nu pot să înțeleg că tu ești în tabăra opusă, diferită de cea în care se află colegii tăi, ai noștri și eu!", spune în lacrimi femeia în vârstă.

 

„Femei și copii sunt violați": Scrisoare emoționantă către Dimitri Kozak, adjunctul șefului de cabinet al lui Putin, născut în Ucraina

 

În aceeași înregistrare video, Kozak a fost abordat de o verișoara a sa. Ea locuiește încă în satul natal al lui Kozak. Femeia a decis să ia legătura cu ruda ei și i-a povestit despre ororile războiului.

"Suntem în război. Dacă ne puteți ajuta în vreun fel, ca să putem pune capăt războiului... Avem copii care sunt violați, femei care sunt violate... Fiecare oraș este lovit. Casele au dispărut. Oamenii nu au unde să se ducă. Se duc oriunde pot. E foarte greu aici... Dacă ne puteți ajuta în vreun fel - ajutați-ne!

Verișoara lui Kozak, la mormântul bunicii sale, i-a cerut, de dragul memoriei ei, să ajute la terminarea războiului.

Șeful adjunct al administrației prezidențiale, Dmitriy Kozak, s-a născut în satul Bandurin din regiunea Kirovograd.

În urmă cu exact un an, Dmitri Kozak, adjunct al şefului Cancelariei prezidenţiale de la Moscova era cel care anunța că Rusia ar putea interveni, dacă va fi cazul, pentru apărarea insurgenţilor proruşi, implicaţi în confruntări militare cu armata ucraineană în regiunile separatiste din estul Ucrainei“.

[citetse si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel