Fără penali - un milion de semnături. Chichirău: Ce urmează

Andrei Lazăr |
Data publicării:

Parlamentarul USR Cosette Chichirău explică etapele care trebuie parcurse după strângerea celor un milion de semnături în cadrul acţiunii "Fără penali în funcţii publice".

Parlamentarul USR Cosette Chichirău explică, într-un mesaj transmis pe Facebook, ce urmează să se întâmple în perioada următoare cu iniţiativa "Fără penali în funcţii publice". Iată mesajul transmis de Cosette Chichirău:

"Pentru că mulți dintre voi m-ați întrebat ce se întâmplă acum cu inițiativa Fără Penali, iată câteva lucruri pe care le consider extrem de importante. Munca noastră merge mai departe. Nu în stradă, la strâns semnături, ci la sediu unde pregătim dosarele pentru trimiterea lor către primării. Asta nu înseamnă că nu vom mai primi semnături. Dimpotrivă. Cine a mai adunat semnături, le poate trimite până la finalul lunii august. Însă, cu cât mai repede, cu atât mai bine. Nu uitați că sunt sute de mii de pagini la nivel național care trebuie pregătite, aranjate și date mai departe.

Este foarte important să transmitem un semnal clar către primării că nu vom accepta ca voința oamenilor să fie anulată. Primăriile sunt cele care verifică listele și trebuie să ne așteptăm la orice, inclusiv la anularea nejustificată a unor semnături. Vom fi extrem de atenți la acest lucru și vom semnala public orice tentativă de a anula voința oamenilor care au semnat #FaraPenali.

Nu în ultimul rând, este important să rămânem strâns uniți în jurul valorilor pe care s-a căldit succesul inițiativei Fără penali în funcții publice.Vă mulțumesc din suflet tuturor celor care ați semnat și mai ales voluntarilor care au făcut posibil acest succes. Mergem mai departe!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel