FABULOS. Hoții au spart un post de Poliție din Prahova și au furat DOVEZILE care-i încriminau

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Sediul postului de poliție din localitatea Cornu, județul Prahova, a fost spart. Hoții au furat mai multe componente IT care erau sigilate și constituiau corpuri delicte în cadrul unui dosar penal. 

Surse judiciare au declarat că spargerea a fost dată marți. Persoane neidentificate au reușit să intre în sediul postului de poliție din Cornu de unde au furat mai multe componente IT care se erau sigilate și depozitate în sediul Poliției, fiind corpuri delicte într-un dosar penal.

Sursele citate au precizat că a fost deschisă o anchetă și se fac cercetări pentru furt calificat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina.

"În ziua de 20 august a.c., ne-am sesizat din oficiu cu privire la faptul că din sediul postului au fost sustrase anumite componente IT ce se aflau depozitate și sigilate ca obiecte corp delict. În prezent, cercetările sunt efectuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina, în vederea identificării autorilor și luarea măsurilor ce se impun", a anunțat și Poliția Prahova.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel