EXCLUSIV  Explozie Italia. Românul care a supraviețuit miraculos: Acesta este motivul accidentului

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Silviu Partenie, românul care a supraviețuit miraculos exploziei de pe autostrada din Bologna, a explicat pentru stiridiaspora.ro care ar fi putut fi cauza accidentului ce a dus la deflagrația care a rănit peste 150 de oameni. 

În accidentul de pe autostradă au fost implicate trei mașini grele. O cisternă a intrat cu viteza într-un tir care transporta diluant și de acolo totul a degenerat într-un incendiu devastator, iar apoi cu o explozie care a lăsat un adevărat crater pe autostradă. Geamuriel blocurilor situate până la un kilometru distanță au fost sparte.

Anchetatorii din Italia nu știu deocamdată care ar putea fi cauza accidentului. Șoferul cisternei nu ar fi frânat absolut deloc. Sivliu Partenie, aflat la doar câțiva metri de explozie a explicat care este în opinia sa cauza accidentului. 

"Nu a mai rămas nimic din acel șofer. A fost carbonizat complet. Eu cred că a făcut un infarct pentru că nu există nici un fel de urmă de frânare. Chiar dacă ar fi stat pe telefon, tot vedea și reacționa cumva pentru a evita un astfel de accident. Aceasta este părerea mea, că el nu mai era conștient la volan, suferise un infarct. În locul unde a avut loc accidentul, este o joncțiune: ieși de pe o autostradă și intri pe alta. Este cam greu să adormi la volan acolo, de aceea exclud o variantă de genul acesteia. Ce v-am explicat mi se pare explicația cea mai plauzibilă," a spus Partenie pentru Stiridiaspora.ro. 

Silviu Partenie a povestit pentru Stiridiaspora, într-un interviu momentele cumplite din timpul accidentului, urmat de o explozie. Citește aici 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel