Euro 2021. Christian Eriksen s-a prăbușit la pământ și este resuscitat. Momente DRAMATICE. Meciul Danemarca-Finlanda a fost reluat

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Panica la Euro 2021. Fotbalistul danez Christian Eriksen s-a prabusit inert pe teren in minutul 41 al meciului Danemarca-Finlanda. 

Euro 2021 s-a intrerupt. Meciul Danemarca-Finlanda a fost suspendat de UEFA dupa ce in meciul 41, fotbalistul Christian Eriksen s-a prabusit inert pe teren.

Medicii au intervenit de urgenta si au incercat sa-l resusciteze pe teren. Este panica pe tot stadionul, oamenii privesc inmarmuriti la ce se intampla.

Sotia lui Christian Eriksen este in lacrimi pe teren.

Euro 2021. Christian Eriksen este resuscitat pe teren

Toti fotbalistii au facut un paravan in jurul targii, pentru a acoperi ce se intampla si pentru ca socul pentru privitorii de acasa, dar si pentru cei de pe stadion sa fie redus. Paramedicii fac tot posibilul pentru a-l aduce la viata pe Christian Eriksen.

Fanii de pe stadion aplauda fiecare moment in speranta ca Eriksen isi va reveni. Decizia UEFA este insa clara: meciul este suspendat. Iata inca o fotografie din timpul meciului, cu Christian Eriksen transportat pe o targa mobila:

2. -imagine fara descriere- (christian-eriksen-euro-2021-momente-dramatice.jpg)

Christan Eriksen are doar 29 de ani 

Christian Eriksen are doar 29 de ani si joaca la clubul Inter Milano, in serie A. Acesta joaca pe postul de mijlocas. In mod evident, ca orice fotbalist profesionist, acesta face frecvent teste de rezistenta fizica si de testare a capacitatii fizice, astfel ca pana in acest moment este o enigma ce s-a putut intampla cu el. Printre primele variante luate in calcul sunt cea a unui infarct sau cea a unui accident vascular cerebral. 

-in curs de actualizare-

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel