Eugen Teodorovici îl SOMEAZĂ pe Florin Cîțu: „Să ne spună când a fost COMPĂTIMIT“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Eugen Teodorovici explică despre „găruile“ pe care actualul ministru de Finanțe, Vasile Cîțu, le-ar fi identificat la preluarea mandatului.

Preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, susţine o conferinţă de presă, joi, ora 16:00, la sediul PSD din Kiseleff, după declaraţiile ministrului de Finanţe, FLorin Vasile Cîţu cu privire la deficitul bugetar.

Eugen Teoodorvici a decalarat depre „găurile“ găsite că acestea nu există și că inutil se erijează Cîțu într-un justițiar. „Eu sunt Al Capone, cum e Cîțu șef FBI“, ia replicat ex-ministrul de Finanțe omologului său.

„Referitor la gaura pe care dânsul spune că a găsit-o în bugetul României. Gaură să înţeleg că e ceva ce lipseşte, eventual poate să se exprime vizavi de deficitul bugetului de stat“, a afirmat Teodorovici.

„Îl somez public să ne spună când a fost compătimit de partenerii noștri internaționali. De asemenea, mă întreb ce altceva a promis Vasile Cîțu acestor parteneri interaționali și sper să nu fie vorba despre indiponibilizări, concedirieri sau măsuriu de austeritate“, a mai spus Teodorovici.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel