Eugen Teodorovici: "Cu toții facem greșeli..."

Andreea Cosma |
Data publicării:

Într-un final, Eugen Teodorovici a prezentat scuze publice şi personale jurnalistei pe care a jignit-o în parlament, după moţiunea de cenzură. Asta după ce sâmbătă, când a fost întrebat de reporteri dacă îşi cere scuze pentru incident, acesta a preferat să adopte, din nou, un ton ironic cu ei.

"Regret incidentul de zilele trecute, petrecut pe holurile Parlamentului. Chiar am sunat-o pe doamna Gabriela Del-Pupo, reporter al site-ului de știri b1 și i-am prezentat personal scuze.

A fost un dialog care nu mă reprezintă, purtat într-un moment nepotrivit. Cu toții facem greșeli, de multe ori fără cea mai mică intenție de a-i răni pe ceilalți. Mi-am cerut scuze pentru că a-ți cere scuze atunci când greșești nu înseamnă slăbiciune, ci înseamnă tărie de caracter și asumare, înseamnă că îți consideri greșelile lecții de viață din care înveți ceva îndreptându-le.

Aș dori să închei prin a arăta că port un respect deosebit pentru jurnaliștii care își fac meseria cu profesionalism și care refuză pătarea acestei nobile meserii cu interese ce trec mult dincolo de etica și deontologia profesională", a scris Eugen Teodorovici, pe pagina sa de Facebook.

Vezi aici incidentul: Momentul în care Teodorovici "vrăjește" o jurnalistă în Parlament: "Sunteți liberă diseară?" - VIDEO

La finalul evenimentului de la Romexpo la care Viorica Dăncilă și-a lansat candidatura la alegerile prezidențiale, Eugen Teodorovici a fost întrebat despre ieșirea deplasată la adresa unei jurnaliste și s-a lansat într-un dialog în care le-a spus ziariștilor că "au un fix".

"Ca să tranșăm această chestiune, dacă îmi puteți facilita o întâlnire cu domnia sa, în sensul de a avea o discuție, aș fi recunoscător. Pot să am o discuție cu dânsa. Dumneavoastră aveți un fix. Nu, față de domnișoara respectivă, de asta am rugat să îmi faciliteze o întâlnire cu domnia sa", a spus Teodorovici, încercând să explice că, de fapt, nu avea o problemă cu jurnalista, ci cu postul de televiziune la care lucrează aceasta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel