Eugen Neagoe, infarct. Dănciulescu, informații de ULTIMĂ ORĂ despre starea de sănătate a antrenorului

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Team managerul echipei de fotbal Dinamo, Ionel Dănciulescu, a declarat, duminică seara, pentru postul Digi Sport, că antrenorul Eugen Neagoe, care a suferit o sincopă în timpul partidei cu Universitatea Craiova, este la spital şi se simte mai bine. 

"Am înţeles că se simte bine. După terminarea meciului vom merge toţi la spital şi să îl luăm acasă, pentru că asta e cel mai important. Fotbalul e un joc, un sport în care trebuie să te simţi bine şi atât. Mai departe, lucruri de alt gen, nu îşi au locul pe terenul de fotbal", a afirmat Dănciulescu în pauza partidei.

"Pur şi simplu dintr-o dată a zis că nu se simte bine, că are un puseu de tensiune... după care a urmat tot ce aţi văzut şi voi. Nu ştiu primul diagnostic... nu am stat aproape să văd exact, dar important e că se simte bine în acest moment şi sperăm că sperietura a trecut şi totul va fi bine. Nu a fost niciun fel de problemă cu el. Doar la un moment dat a zis că se simte rău. A venit doctorul lângă el şi s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Acum e un moment în care toţi trebuie să fim solidari", a explicat oficialul dinamovist.

Eugen Neagoe a suferit o sincopă în timpul meciului și s-a prăbușit pe bancă

 

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Eugen Neagoe, a suferit, duminică seara, în timpul partidei cu Universitatea Craiova, din cadrul etapei a II-a a Ligii I, o sincopă şi a fost nevoie de intervenţia medicilor de pe ambulanţa aflată la Arena Naţională pentru a-i acorda primul ajutor. 


În minutul 25 al partidei, arbitrul Istvan Kovacs a fluierat întreruperea partidei şi a permis intrarea ambulanţei pe teren până la banca tehnică a echipei Dinamo, unde antrenorul Eugen Neagoe era căzut în stare de inconştienţă.

Tehnicianul a fost suit pe targă şi urcat în ambulanţă unde i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate, medicii folosind şi un defibrilator. 

După aproximativ 15 minute, antrenorul dinamovist a părăsit Arena Naţională în ambulanţa în care i s-a acordat primul ajutor. 

Meciul s-a reluat de la scorul de 0-0 după ce a plecat ambulanţa.

Echipa de fotbal Dinamo întâlneşte în această seară, pe Arena Naţională din Capitală, formaţia Universitatea Craiova într-o partidă contând pentru etapa a II-a a Ligii I.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel