Epoca Vărsătorului, revoluția care va influenţa următorii 30 de ani: Cele 5 tendințe astrologice ce guvernează 2021

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Pe 21 Decembrie 2020, când a avut loc o rară conjucție între Jupiter și Saturn la 0 grade în Vărsător, a început așa numita Epocă a Vărsătorului. Această conjuncție aduce un nou început atât pentru umanitate, dar și pentru fiecare la nivel personal în funcție de zona din harta care este activată.

Vărsătorul este simbolul societății, al revoluției și al conștiinței colective. Potrivit specialiștilor în horoscop, anul 2021 o să fie marcat de inovație, schimbări, rebeliuni sau revolte. Vărsătorul este o fire rebelă, excentrică, intuitivă, analitică, visătoare, cu o imaginație ieșită din comun și cu un nivel ridicat de cunoaștere.

Pare că în ultima Era a Peștilor (pe care am încheiat-o odată cu conjuncția mai sus amintită) am curățat multă karma din Era Berbecului, o perioada dominată de războaie. Totuși în Era Peștilor umanitatea  a păstrat  un război al religiilor. Însă, pe măsură ce avansăm în Era Vărsătorului, tot mai mulți oameni se consideră mai degrabă spirituali, decât religioși și caută o conexiune cu Divinitatea din ei (cu Sinele mai înalt), și nu una exterioară. 

Mărturii în Biblie despre Epoca Vărsătorului

 

Despre Epoca Vărsătorului există mărturii chiar și în Biblie: „Iată, când veți intră în oraș, acolo va va întâlni un om care poartă un ulcior cu apă … urmați-l în casa în care intră” (Luca 22:10).

Astrologul uruguayan Lourdes Ferro a vorbit cu publicația Clarin despre tendințele pe care Epoca Vărsătorului le aduce cu sine și care vor dicta următorii 30 de ani.  „Începând cu anii 1940 și mai apoi în anii 1960, am trecut prin salturi energetice care ne-au pregătit pentru acest moment. De la această dată a marii Conjuncții Jupiter-Saturn, începem să vibrăm cu energia Vărsătorului, marea trezire ne-a bătut la ușă ca umanitate“, afirmă Lourdes.

„Omenirea își arată nevoia de empatie și înțelegere. Deși ni se arată opusele, este momentul trezirii. Ce este trezirea? Realizarea că a venit un moment bun să trăim în pace. Că ne putem respecta și iubi liber. Acceptarea totală a celuilalt cu căile și libertățile lor. Este un moment uimitor pentru omenire. Ne îndreptăm către adevărata empatie, a înțelegerii că adevărata lege este iubirea și pacea“, mai spune celebrul asrtrolog și terapeut uruguayan.

Care sunt cele 5 tendințe puternice pentru 2021?

 

Libertate: fiecare dintre noi va putea contacta posibilitatea de a face tot ceea ce ne dorim să facem. Acest lucru poate fi bun sau rău în funcție de maturitatea spirituală atinsă. Ar trebui să fie minunat, dar, din păcate, există încă oameni care continuă să creadă că acțiunile lor nu au consecințe.

Revoluție: propunerea Vărsătorului este să te implici în schimbările revoluționare interne și externe. Aici vom vedea din ce în ce mai mult că tinerii, dar și pe cei nu atât de tineri, care vor dori să aibă un steag de ridicat. Angajareae pentru cauze pe care le considerăm juste.

Excentricitate: din ce în ce mai mult ne găsim în nevoia de a face ceea ce ne bucură și ne place. Nu mai există moduri definite și toată lumea este liberă să-și trăiască viața pe deplin, fără prejudecăți sau limitări.

Progrese tehnologice: Când ne gândim la acest lucru, ne întrebăm ce altceva ar putea fi? Dar tehnologia va căpăta și mai multă revoluție și avans. Vărsătorul este semnul tehnologiei și al comunicării.

Empatie: din înțelegerea faptului că „celălalt” este liber și poate trăi în felul și felul lor propriu, că sunt la fel de minunați și fiind diferiți, că se pot bucura de sexualitatea lor și își pot trăi viața singuri după cum le este voia inimii. Că „toți suntem unul”; și că „toți suntem totul”.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel