Emisia Realitatea TV a fost OPRITĂ mai devreme. Mesajul care a apărut pe TV

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Realitatea TV a încetat oficial să mai emită la ora 23:58, conform ceasului care era afișat de televiziune. 

Claudiu Popa a fost cel care a avut cuvintele de încheiere. El a spus "Nu uitați, in realitate ceea ce rezistă este adevărul". A urmat apoi publicitate, iar emisia a fost oprită la pasa pe care Claudiu Popa a vrut să o dea către Realitatea Plus, către moderatorul Gabi Bălașu. Pe ecrane a apărut o "mira". 

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a discutat în şedinţa de marţi cererea de prelungire a valabilității licenței audiovizuale Realitatea TV, votul membrilor autorităţii audiovizuale stabilind că legea nu permite continuarea activităţii postului.

Postul Realitatea TV, care a început să emită în 2001, se va închide miercuri seară, odată cu expirarea licenței audiovizuale. Realitatea Media, care deține Realitatea TV, a intrat în insolvență în urmă cu opt ani, iar, în aprilie, Curtea de Apel București a decis intrarea companiei în faliment.

Potrivit documentelor depuse de Realitatea Media la dosarul de la CNA, compania înregistra restanţe fiscale de peste 10 milioane de lei iar planul de reorganizare al societăţii era infirmat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel