Eliminare Chefi la Cuțite 8 noiembrie. Nosfe a fost eliminat din concurs. Ultima apariție înainte de moarte

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Marți seara, un nou concurent a fost eliminat de la show-ul culinar Chefi la Cuțite. 

Marți seară, Cătălin Scărlătescu a fost cel care a nimerit răspunsul corect la ghicitoarea Ginei Pistol, astfel că el a decis cui dă să gătească aperitivele în următoarele trei stiluri: asiatic, franțuzesc și italian. 

Chiar dacă în ediția de marți de la Chefi la Cuțite Bontea își dorea foarte mult să i se dea să gătească pe stil asiatic, iar Florin Dumitrescu pe stil italian, Scărlătescu nu le-a făcut pe plac și a încercat să-i încurce. Astfel, Cătălin Scărlătescu a oprit pentru el la aperitiv sarcina de a găti în stil italian, pe Dumitrescu l-a pus să gătească asiatic, iar Bontea a fost nevoit să gătească în stil francez. Jurați au fost motocicliști pasionați din București. 

Pentru felul principal (main course), cele trei echipe au fost obligate în prima probă să combine trei tipuri de gusturi: dulce, sărat și acrișor. Nu au fost obligați să gătească un anumit tip de mâncare sau să folosească niște ingrediente, totul a fost la liber, cu condiția de a avea cele trei gusturi în farfurie. Cătalin Scărlătescu a decis să-și folosească o amuletă care nu i-a încurcat însă prea tare pe cei trei chefi, care au fost obligați să cânte refrenul favorit al copilăriei lui Scărlătescu: "oac, oac, oac, diri-diri-da". 

Chefi la Cuțite 8 noiembrie. Cătălin Scărlătescu a câștigat proba, iar Sorin Bontea din nou, nu a luat nici o farfurie 

 

Trecând din nou la probă, Sorin Bontea a fost foarte dezamăgit de ceea ce a gătit echipa lui și le-a transmis coechipierilor să se pregătească de duel: "Nu va mai uitați la bandă, că n-a fost bun, nu mi-a plăcut, nu aveți nici o șansă".

A avut dreptate, pentru că proba a fost câștigată de Sorin Scărlătescu, acuzat de ceilalți chefi că nu a respectat proba, gătind mai degrabă pe stil turcesc, decât pe stil italian. Cei doi bucătari șefi rifali s-au enervat la culme și au spus că de acum înainte nici ei nu vor mai respecta probele. Astfel, Sorin Bontea nu a reușit să obțină nici măcar o farfurie, Dumitrescu a obținut patru farfurii, iar Scărlătescu șapte farfurii.

În cele din urmă, echipele care au intrat la duel au fost cele conduse de Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. 

Proba duelului, Chefi la Cuțite 8 noiembrie. Nosfe a fost eliminat cu cel mai slab punctaj al sezonului

 

Pentru proba duelului, concurenții celor două echipe au fost nevoiți să gătească cu niște elemente preselectate de producție. Acestea au fost prezentate la început, concurenții au tras bilete, iar ingredientele și le-au dat între ei. Scopul era să se încurce între ei, dar nu mereu s-a întâmplat așa.

Nosfe a fost eliminat din concurs, după ce a obținut cel mai slab punctaj al sezonului. Doi bucătari șefi l-au punctat cu câte un punct, iar cel mai generos chef i-a dat doar două puncte. Din păcate, a fost ultima apariție televizată a artistului înainte de moartea fulgerătoare. 

"Nu am gătit niciodată cu rodie, chef!" a spus Nosfe când a aflat că a fost eliminat din concurs. 

Rezultatele serii:

Raluca - 11 puncte 

Manciu - 10 puncte 

Oxi - 11 puncte 

Gigi - 11 puncte 

Paco - 11 puncte 

Gabi - 12 puncte 

Flori - 12 puncte 

Ștefania - 9 puncte 

Florin - 8 puncte

Andrei - 5 puncte

Nosfe - 4 puncte 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel